Šta je novo?

Sapphire 280 izgorela

13umble13ee

Cenjen
Učlanjen(a)
18.11.2011
Poena
170
Interesuje me samo da li izgoreo cip, tj kondenzator ili sta je to vec, podleze garanciji. Grafika mi je radila 2 meseca i onda je bukvalno izgorela mogla je da mi napravi haos u kucistu. SVe je dobro spojeno bilo znaci nema sanse da je moja greska, jer je pre nje u istom kompu bila druga grafika 3 god i radila je bez problema.

Naravno, daj neku sliku tog cuda...
Sve dok nije fizicko ostecenje tipa neki lom ili sl. mozes ostvariti garanciju.

Meni su ljudi rekli, tacnije covek koji radi sa tim, da u 99% slucajeva ne uvazavaju jer smatraju da je to fizicki kvar, sto ne podleze garanciji.

20160806_210502.jpg

Tu gde je izgorelo dolazi jos jedan taj kondenzator ili sta li je to, samo sto je spao.

Zato sto si otvorio graficku. Ako je bila pod garancijom, nisi trebao da je otvaras, već samo da je odneses takvu na reklamaciju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ko kaze da sam otvarao...nema tragova jer nije bilo nalepnice preko srafova. To je reparirana, tako da je ona svejedno otvarana vec, nije fabricko pakovanje.

Onda reklamiraj :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam samo pitao da li izgorela graficka podleze garanciji...da li ima neko da zna...ili su svi na trebalo bi i valjda?

Pa nije ti izgorela tako što si je bacio u šporet. Idi nosi tamo i reklamiraj i budi jako ali jako uporan. Šta sam ja sve slušao da su ljudi uspešno reklamirali, ne bi mi niko ni verovao. Ali su primenili ovo što ti ja u ime zaključka mogu reći. Samo se drži svoje priče gde si sve radio po PS a kartica se samo spalila, i traži da ti daju drugu/pare.

Ladno nisu stavili VRM hladnjak :d To je kondenzator otisao u vazduh, ali trebalo bi da moze da se reklamira.

Ok, hvala puno...otici cu pa cemo videti, javicu sta je bilo da ljudi znaju ako se njima to desi :)

Nazad
Vrh Dno