Šta je novo?

sapphire 1650pro ddr3 agp i oc

jogi

Čuven
Učlanjen(a)
25.04.2005
Poena
630
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
.citao da moze lepo da se klokuje,ali meni ne polazi za rukom.probao sam sa ati tool,ati tray tools,riva tuner i neko atijevo programce winclk522 i nece.menjao drajvere opet isto.pri tom mi kartica obara klokove(ako se tako kaze) pa mi sa pocetnih 5000 u 3dmark05 2000 poena.ne znam sta radim pogresno pa oko moze pomoc makar da mi stoji na def 600/1400.

mislim da mi mogao ovo malo da pojasnis? kad ti obara klokove? sada posle klokovanja?
sta si tacno radio?

pa instalirao sam ati 7.7 driver i ati tray tools.pre toga sve deinstalirao i ocistio sa drivier cleaner pro.u 3dmarku 05 mi dala 5000 poena.ja normalno srecan i posto je na def 600/1400
(predpostavljam 1.4ns mem)skontam da moze vise i probam.i tu pocinju problemi.sa ati tray tools nece ni da mrdne.posle mi u 3dmark 05 dao 2000.probao sam i sa omega i tu isto,kad namestim nesto veci klok i applay sve se smanji.i gpu i mem.isto se dasava i sa ati tool i sa rivom.sa onim atijevi programom sigurno ima neka fora posto nikakava podesavanja mi nisu dostupna osim set clocks a i od tog nema vajde.nesto treba da ukljucim ili iskljucim da bi radilo kako treba samo ne znam sta.a znam da ima problema sa ovim karticama ali i da mogu da se rese.

sinoc sam stavio novi driver i sad sljaka kako treba.3dmark05=5003.3dmark03=8745.nisam nista dirao ni pokusavao.
sa ati tray tools oc nije hteo nikako,ati tool mi je dozvoljavao da povecam klokove medjutim kad ih zapamtim u pokrenem 3dmark05 da mi 2000 poena.def su 600/1400,podesim na 630/1450 i posle testa pokazuje mi npr 550/1100.pokusam da vratim na 600/1400 i smanje se jos vise(riva isto)tako non stop.igranka bez prestanka.e sad ja verovatno nisam u podesavanjima nesto uradio dobro(stiklirao ili odstiklirao) pa zato zeza.inace ove kartice su poznate da nemaju neku podrsku za oc (ili nisu imale).teraju ih ljudi i na 700/1700 (verovatno sa boljim hladjenjem) pa sam povucen tim i ja hteo malo da je nabudzim.sport ***.inace COD2 koji igram(multiplayer) odlicno sljaka i ovako.
nisam odustao od oc-a ali prvo da se raspitam kako

a da probas sa programom systool da overclockujes graficku?

use search ovde na forumu.

sa riva tuner resen problem:)

Nazad
Vrh Dno