Šta je novo?

Saphire theatrix 550 pro - daljinski - problem

exste

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2005
Poena
660
Moja oprema  
Laptop
ASUS Rog Strix G513 QR, Ryzen 5800H, RTX 3070 8GB
Pozdrav,
Imam ovu TV kartu koja je super i zadovoljan sam ali na daljinskom ne rade neki dugmici od pre neki dan (ch+ ch - vol+ vol-, mute) ostali rade pa programe menjam direktno kucanjem brojeva na daljinskom itd. U aplikaciji sve radi (mišem). Ne verujem da se daljinac pokavario samo na jednom segmentu dugmica, nema logike.Da li neko ima ideju?

probaj da reinstaliras onu aplikaciju za daljinski. Ja imam AIW karticu i program za daljinski cudno radi, tj nekad nece play da poveze sa winampom, vec moram da ganjam kursorom. Takodje bez nekog razloga sledeci put radi...

...

Ne postoji aplikacija za daljinski.Instaliraju se wdm drivers pa power cinema i vozi.Tako je bilo pre i radilo je sve ok a sada nece ova grupa dugmica na daljincu...bezveze...mrzi me da reinstaliram widows zbog toga a zanima me gde je tu problem?

Poslednja izmena:
Ovo se javlja obično posle instalacije Power DVD-a. Moraćeš da prvo obrišeš Power DVD i Power Cinema, pa onda da instaliraš prvo Power DVD pa tek onda Power Cinema. Stvar je u tome što Power DVD 7 zaglupi daljinac (koji je u stvari Cyberlinkov sa Saphhire nalepnicom) kad se instalira. Zato mora prvo on da se instalira pa tek onda Power Cinema.

Vrh Dno