Šta je novo?

saphire 6870 mod

• Začetnik teme Začetnik teme sinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sinda

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poena
515
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD R7 [email protected] 1.325V (EK Quantum Velocity cpu waterblock)
Matična ploča
MSI B550 Tomahawk Max
RAM
G.Skill 4x8gb DDR4 @ 3800mhz (16-16-16-36 1.42v)
GPU
AMD Saphire Vega 64 (EK FC waterblock)
Storage
ADATA XPG Gammix S11 PRO 1tb M.2
Zvuk
EK WATER Custom loop (EK Coolstream PE360mm+EK Coolstream PE240mm)
PSU
Corsair HX 750i
Kućište
InWin 303
Monitor
AOC 24"
Mobilni telefon
OnePlus8
pozz svima!jedno pitanje😛osedujem kartu iz potpisa,hteo bih da je modujem malo,tj da se resim ove glupave nalepnice koja je prelepljena preko celog oklopa kulera....e sad zanima me dali se odlepljivanjem iste automatski gubi garancija?

Prilozi

• DSC00354.webp
    DSC00354.webp
    141 KB · Pregleda: 122
jeli pise na nalepnici warranty void if removed?

****m li ga....mislim da ne pise!mada bih ja nju ipak nekako kulturno pokusao odlepiti da se ne potrga,pa da posle mogu da je vratim....ali kako je najbolje odlepiti?

pa ako ne pise (kao na hard diskovima) onda je skini, nema sta da se opterecujes

Sve zavisi od politike proizvodjaca, mada bilo bi krajnje glupo da se oko toga pravi problem za ne daj Boze reklamaciju ..

Zagrej to malo fenom ili samom kartom, pa ce se verovatno lagano odlepiti. Mada sto je uopste i skidas ? Zar se donji (ili za neke mozda gornji) deo uopste vidi u kucistu.

pa hocu da mi cela karta bude lepo crna.....malo mi cigansko-decije deluje ta nalepnica 🙂 hocu malo da sredim kuciste,tj unutrasnjost,da mi sve malo izgleda ozbiljnije.....pa zato pitam dali bi me drndali prilikom nedaj boze reklamacije,oni se uvek uhvate za neku glupost da te jebu!!!

evo ga,upavo zavrsih:
cak sam izrezao mali deo od crnog kolaz papira i prelepio kuler 🙂 10 min posla!meni se ovako MNOGO svidja!!! 🙂

Prilozi

• DSC00364.webp
    DSC00364.webp
    159.9 KB · Pregleda: 165
  • DSC00365.webp
    DSC00365.webp
    130.9 KB · Pregleda: 143
  • DSC00366.webp
    DSC00366.webp
    188.6 KB · Pregleda: 137
  • DSC00367.webp
    DSC00367.webp
    167.5 KB · Pregleda: 123
  • DSC00368.webp
    DSC00368.webp
    254 KB · Pregleda: 132
Poslednja izmena:
kontao sam jos da predjem ove crvene delove-linije nekim crnim markerom,koji bi posle mogao obrisati,takodje u slucaju reklamacije....sta predlazete?

Prilozi

• DSC00368.webp
    DSC00368.webp
    254 KB · Pregleda: 99
Ekstra 😀

Super izgleda. A te crvene linije se ni meni uopste ne svidjaju ...A mislim da ne bi bas dobro izgledalo (barem ne izbliza) ako se markerom predje. Ti svakako probaj pa ako ne valja obrisi - samo prvo proveri da li hoce da se brise 😀

Odlicno izgleda 🙂 Probaj isto kolaz papir da zalepis,na ventilatoru dobro izgleda 😉

Odlicno izgleda 🙂 Probaj isto kolaz papir da zalepis,na ventilatoru dobro izgleda 😉

ajoj....tesko da mogu kolaz papir preko toga zalepiti,em je jako usko pa to treba jezivo precizno izrezati,em je polu-valjkastog oblika pa kontam da bi bilo jako tesko zalepiti.....markerom bi bilo najlakse,pod uslovom da se nadje naki dosta kvalitetan,pa roknuti iz dva puta,pod uslovom da se brise posle! 🙂 ako neko zna koji marker bi to mogao odraditi,neka pise,ili moze i neki drugi predlog,otvoren sam za sve vrste saradnje 🙂 al da izgleda sada mocno-izgleda bas! 🙂

Ne prelazi markerom nista izgleda extra ovako 😀, mnogo mi se djasvi!

Podseca me na Asus referentnu sada, ja ne bih dirao crvene linije po meni bas lepo izgledaju, ako ti se ne svidja predji sprejem al onda ces malo teze skinuti, oko garancije ne bi trebalo da ti prave problem zbog toga.

Pošto ti NS nije daleko, u Bul. Cara Lazara na uglu kod Tolstojeve ulice, ima prodavnica svih vrsta i boja samolepljive folije, pa razmisli o tome.

evo kako se to radi 😀

kakav marker, kakav kolaz papir....

@megaskot:fala na informaciji druze,smislicu vec nesto do kraja vikenda 🙂
@ilidian:ma najradije bi ja nju pod sprej,ali se bojim zbog garancije
@srdjanks&meda:aaaaaaa!nerviraju me crvene linije,a na kraju krajeva nemam nista crveno u kucistu,tako da cu definiticno gledati da se resim crvenila! 🙂 🙂 🙂 e sad,prvo cu pokusati sa kolaz papirom ili folijom(u sta cisto sumnjam da ce uspeti)onda ide marker,a ako i to nebude izgledalo ljudski......eeee,bogami ce onda pod sprej!!!!!pa ako i dodje do reklamacije (pu pu pu nedaj boze 🙂 )ocisticu sprej vec nekako.....znam da sam svojevremeno skidao sprej za zatamnjivanje stop svetala na mom golfu BENZINOM i skidalo se kao ludo! 🙂

E, a što ne bi celu tu stranu prelepio kolaž papirom? Zašto bi morali da se vide ti kanali?
Inače, baš si je lepo "pojednostavio", sviđa mi se.

e evo devojka mi upravo dade ideju-crni lak za nokte!! 🙂 kaze da se lako skida acetonom 🙂 probacu definitivno pa cu videti 🙂 @dripac:neznam stvarno na cega bi to licilo,kontam da bi se videle te neravnine ispod,lako bi ja da je u pitanju ravna povrsina,a ovde su kanali u pitanju....hmmmm,devojka mi se ukljucila u moding grafike....to nesto nece valjati!a mozda ona hoce da me sabotira??:d

acetonom se lako skida i plastika 🙂

acetonom se lako skida i plastika 🙂

u ***!to je vec problem! 🙂ha! evo upravo odradio jedan experiment!kod devojke sam trenutno pa sam se posluzio njenim priborom....🙂 na onom plasticnom ulosku od kinder-jajeta sam malo mazao lak za nokte pa posle par min obrisao acetonom-ocas posla,a plastika netaknuta!!!definitivno sutra saljem devojku u shoping,pa cemo da vidimo kako ce da ispadne!:d

Poslednja izmena:
Mislim da uljani aceton ne škodi plastici.

@dripac:neznam stvarno na cega bi to licilo,kontam da bi se videle te neravnine ispod,lako bi ja da je u pitanju ravna povrsina,a ovde su kanali u pitanju...

Ja sam kontao da zategneš papir pa da izgleda kao da ni nema tih neravnina, mada, što kažeš možda bi se videlo ispod. No, ovo sa lakom je definitivno elegantnije rešenje.

hmmmm,devojka mi se ukljucila u moding grafike....

Hehe, i meni se žena uključila u moding kućišta... naredila mi da prekinem 😀

XAxaxaaxaxxaax..... Slicni smo samo meni devojka, zabranjuje 😀

u ***!to je vec problem! 🙂ha! evo upravo odradio jedan experiment!kod devojke sam trenutno pa sam se posluzio njenim priborom....🙂 na onom plasticnom ulosku od kinder-jajeta sam malo mazao lak za nokte pa posle par min obrisao acetonom-ocas posla,a plastika netaknuta!!!definitivno sutra saljem devojku u shoping,pa cemo da vidimo kako ce da ispadne!:d

To nije ista vrsta plastike!Druga stvar aceton razjeda plastiku a ti ces sa karte skinuti i farbu sa tih linija..Nebih se ja igrao sa tim!
Kad bi vec isao na to,uradio bi markerom koji se skida.Posle samo prebrises alkoholom!

To nije ista vrsta plastike!Druga stvar aceton razjeda plastiku a ti ces sa karte skinuti i farbu sa tih linija..Nebih se ja igrao sa tim!
Kad bi vec isao na to,uradio bi markerom koji se skida.Posle samo prebrises alkoholom!

druze,mislim da plastika na grafi nije ofarbana crveno,nego je takva izlivena-znaci po strukturi je crvena,ako me razumes.....mada probacu na raznim vrstama plastike,pa cu videti kako reaguje na aceton,mogi ljudi kazu da nebi trebalo da bude problema,jedino ako natapas i trljas kao manijak pa da je nagrize.....danas mi stize öprema"pa cu probati 🙂za sve ostale:i meni ova moja negoduje stalno.ljubomorna je na celo moje kuciste i sve sto je u njemu,a za ovu pomoc cu svakako morati debelo da joj se iskupim 😉 😉 😉

FAIL!!!!!Posle skoro 2h besomucnog maltretiranja,seckanja zastitne trake precizno u milimetar,i posle farbanja i udisanja skrnavog mirisa laka-operacija nije uspela!!!presao sam u dva sloja,i opet je ponegde izbilaja crvena boja,nisam hteo jos i treci put da prelazim,posto je sve onda nekako postajalo hrapavo i neravno,i bilo je skroz ruzno izbliza......e sad,ima tu i pozitivnih stvari-sve sam posle lepo sredio uljanim acetonom,nista se nije shebalo,kao da ga nisam ni takao!znaci,uljani aceton mama za skidanje laka,a probao sam kako skida mat crni sprej i pokazalo se da ga skida lakse nego lak-FENOMENALNO!!!ipak je ilidian bio u pravu,ipak ce sprej da radi,pokazalo se da posle mogu da ga skinem za sekund ako dodje do neke reklamacije!!!sutra mi je slava pa cu biti zauzet citav dan,ali u ponedeljak se bacam na posao pa ce biti fotkica 🙂 inace,oci su mi ispale dok sam seckao zastitnu traku....🙂

Prilozi

• DSC00370.webp
    DSC00370.webp
    146.3 KB · Pregleda: 66
  • DSC00371.webp
    DSC00371.webp
    137.7 KB · Pregleda: 66
FAIL!!!!!Posle skoro 2h besomucnog maltretiranja,seckanja zastitne trake precizno u milimetar,i posle farbanja i udisanja skrnavog mirisa laka-operacija nije uspela!!!presao sam u dva sloja,i opet je ponegde izbilaja crvena boja,nisam hteo jos i treci put da prelazim,posto je sve onda nekako postajalo hrapavo i neravno,i bilo je skroz ruzno izbliza......e sad,ima tu i pozitivnih stvari-sve sam posle lepo sredio uljanim acetonom,nista se nije shebalo,kao da ga nisam ni takao!znaci,uljani aceton mama za skidanje laka,a probao sam kako skida mat crni sprej i pokazalo se da ga skida lakse nego lak-FENOMENALNO!!!ipak je ilidian bio u pravu,ipak ce sprej da radi,pokazalo se da posle mogu da ga skinem za sekund ako dodje do neke reklamacije!!!sutra mi je slava pa cu biti zauzet citav dan,ali u ponedeljak se bacam na posao pa ce biti fotkica 🙂 inace,oci su mi ispale dok sam seckao zastitnu traku....🙂

Pozdravljam volju i entuzijazam.Pametan potez za uljani aceton,zaboravih da ti kazem da sa njim probas..Sprej u ruke i polako..Inace sretna ti slava bila sutra,slavimo istu slavu😉

Pozdravljam volju i entuzijazam.Pametan potez za uljani aceton,zaboravih da ti kazem da sa njim probas..Sprej u ruke i polako..Inace sretna ti slava bila sutra,slavimo istu slavu😉

hvala druze,i tebi takodje kao i svima koji sutra slave!!!:wave: ma da,kontam da ce sa sprejom ispasti cista desetka!!!:wave:

Nazad
Vrh Dno