Šta je novo?

Saobraćaj u online igranju

Gagy

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2005
Poena
310
Dakle, jedno pitanje u vezi sa online igranjem.

Koristim wireless internet, a plaćam ga u zavisnosti od saobraćaja koji koristim (100Mb - 400 din., 200Mb - 700 din. itd).
Zbog takvog načina plaćanja me zanima koliki je saobraćaj podataka u slučaju online igara. Planiram da uskoro nabavim World of Warcraft, ali me plaši da mi internet mesečno ne izadje previše, pošto uopšte nemam ni približno ideju koliko se tu informacija prebacuje za vreme igranja.

Kao sto pomenuh u Thread-u ispod (WoW), igra kod drugara leti na 16,8 Kbps, znaci da njemu za 100MB protoka treba 4 dana i nochi... Ako nista drugo, ubaci dial up modem i cepaj. Poz

Ne znam tacno koliko izlazi, ali znam da puno ljudi iz guilda nije islo na ADSL varijantu 700mb jel su se plasili da im ne bude dovoljno.

4-7mb i nije mnogo ali već preko toga ima da me košta kao petra kajgana

Pa WoW nema smisla igrati ispod 4-5 sati dnevno, a protok nije ispod 9-10Mb/sat, pa ti ispadne ~1.5Gb samo to :)

Pa, ništa, da se zaposlim kao generalni menadžer BMW-a, pa da mogu da platim uživanje u WOW sa wirelessom po ovim cenama :wall:

Šalim se, u krajnjem slučaju ću uzeti flat, pa će biti downloadaaaaaa :banana:

Hvala vam puno na informaciji

Ma ja se *****ao,kupio paket od 350MB..pitam nekog sto tamo radi,jel se sajtovi racunaju on kaze ne...napravim racun 7000 dinara ...cale da me zadavi...a sve su ih ko majmune izradili,ljudi uplatili taj paket za 550 dinara-350MB,napravila neka 2 bolida racune od po 100000

Uzimajte FLAT :D

Znači, nije loše pitati :d

Nazad
Vrh Dno