Evo posto se ono nakaradno ime promenilo, i sada se zovemo tako kako se zovemo zanima me da li postoje sanse da dobijemo nov domen, domen koji ce odgovarati novom imenu nase zemlje? Kakve su sanse, i sta je slobodno od tih bliskih nam ekstenzija?
outlaw je napisao(la):Kao sto je drug Zoni predlozio, najbolje bi bilo da uzmemo .CP jer je to SR na cirilici cheers
A da li je moguce da dobijemo, npr. .ser?
a jesi to procitao negde il' nagadjas zato sto nema takvih na trenutnom spisku?ZoNi je napisao(la):a .ser necemo dobiti: TLD drzave se sastoji od dva slova!![]()
Bahati [SiD] je napisao(la):a jesi to procitao negde il' nagadjas zato sto nema takvih na trenutnom spisku?
dough!ZoNi je napisao(la):"The codes IANA uses are two-letter codes from the ISO 3166-1 list."
(sa http://www.iana.org/cctld/cctld.htm )
Bahati [SiD] je napisao(la):dough!we're screwed...
ma sto se mene tice, u ovoj situaciji moze i da ostane .yu. mene zanima sta ce da bude posle, kad sve bude lepo i jednostavno. red je tada da imamo i lep tld.ZoNi je napisao(la):ovaaj, Crna Gora i Srbija![]()
Bahati [SiD] je napisao(la):ma sto se mene tice, u ovoj situaciji moze i da ostane .yu. mene zanima sta ce da bude posle, kad sve bude lepo i jednostavno. red je tada da imamo i lep tld.![]()
Amon_Ra je napisao(la):Mozda .sm kombinacija, a?
Drunk Devil je napisao(la):LC bi nam najviše odgovaralo![]()
outlaw je napisao(la):Sta je LC?![]()
QUOTE]
Vidi moj location. Ako mi nismo to, onda ne znam šta smo...
HAL je napisao(la):Koliko se meni cini ova zajednica ce trajati tri godine, a posle toga cemo se opet podeliti na dve drzave. Da li ima smisla menjati domen?![]()
raindog je napisao(la):a i ono sa CP je glupost jer ko bi znao da je to SR sem rusa i nas![]()
mikis je napisao(la):...
The ISO 3166 Maintenance agency has started the process of determining a suitable alpha-2 and alpha-3 code element for the new country name. The process, which involves the authorities in Serbia and Montenegro, will take several weeks before it can be completed.
...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari