Šta je novo?

Sansa Clip- crkla :(

justfriend

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2007
Poena
319
... I stavim slusalice na usi, krenem da upalim plejer, ne daje znake zivota. Pomislim prazna je baterija, mada mi cudno malo, danas je napunjena. Dodjem kuci, spojim ga na komp, prepozna ga uredno sve ok. Posle par minuta proverim status baterije (na kompu) stoji 0%, nije se pomerio. Uhvatim za plejer, vreo, kao iz rerne da sam ga izvadio! Mislim da je riknula baterija. Nosicu ga na reklamaciju, naravno.

Jel imao neko slicnih problema?

Bilo je slicnih slucajeva, ali ne pamtim da je do sada neki prepoznavao, tj. da si mogao da pristupis sadrzaju...

Nazalost, zapazam da ima tih problema ucestalo, mada ne znam u kom procentu u odnosu na broj prodatih plejera. Ja sam imao problem sa tim, i jos neki ljudi. Greje se, ne puni se i ne prepoznaje ga.

Evo ni meni vise ne prepoznaje. Sutra mi stize garantni list, pa ga nosim na reklamaciju. Citao sam da su neki taj problem resili tako sto su ga stavili u zamrzivac na neko vreme, ali ja necu to da radim. Ako je vec falican, bolje da mi daju nov po garanciji, nego da ga ja slucajno ozivim tako :D

A sta si uradio povodom toga sto ti se greje, ne puni i komp ga ne prepoznaje? Jesi reklamirao, ili ...?

Ma da, istog trenutka. To mi se desilo cim sam ga dobio, iz kutije takav.

Desilo se i sestri, nekih mesec dana nakon kupovine - nije pokazivao znake zivota kad se poveze sa racunarom, 10ak dana nakon reklamacije dobila je nov... Ovaj "zamenjeni" radi ~2 meseca bez problema.

Koliko ja shvatam, problem je u falicnoj bateriji, otud toliko istih problema...
Ja sam mog kupio pre nesto manje od mesec dana, za sad radi, videcemo koliko ce. Inace sve pohvale za malisu. :)

Ja sam kupio jedan devojci za rodjendan, u februaru proshle godine. I shljaka bez problema.

Sta god da ne radi-reklamacija! Ja sam imao nesrecu da mi prvi clip ukradu:cuss: al tu nema reklamacije, a ovaj drugi rev2.0 shljaka za medalju!

Moja je crkla 3 dana pre kraja isteka garantnog roka :p, sreca pa mi zamenili (al za 45 dana), evo vise je i ne koristim, s tim da je zvuk na ovoj novijoj reviziji osetno tisi u odnosu na staru, a i slusalice su krsh, mada kol'ko para tolko' muzike :d !

Pa nisu bas toliki krs slusalice, recimo da su bolje nego ona boranija od sonija, panasonika i slicnih sluski za 10-15-20 evra, a sam plejer je malo skuplji od toga.

I ja mislim da slusalice nisu toliko lose. Jedino sto zameram je kvalitet onog jack-a, ali zvuk koji daju je prilicno dobar. Nakon sto sam unistio svoje (moja krivica, ne samih slusalica) uzeo sam Senn MX360, i oseca se malo bolji zvuk, ali nije uopste drasticno, pa da sada kazem kako su default lose.

@ Gibli
Hvala na savetu ! Uopste mi nije padalo na pamet :wave: !

Vrh Dno