Šta je novo?

Sandisk extreme usb 3.1 usporio

cobraman

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2009
Poena
415
Moja oprema  
Laptop
Asus vivobook pro 15 oled
Mobilni telefon
Huawei p30 pro
Pametni uređaji
Huawei gt2
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pomenuti usb imao je ogromnu brzinu pisanja i citanja, upis do 150 i citanje oko 200...star godinu dana... Jako mali broj upisa i ispisa vecih fajliova... Odjedared uaporio ko magarac, i upis i ispis, probao format i sve... Uzas spor. Kad krene upis odma krene oko 45mb i odma drop na 10ak...posle se menja, 10,20 40 pa dole i sl...

Ps stavim na bechmark program, nece ni krene, samo stoji CREATE FILE FOR TESTING BLA BLA...
Ima li mu pomoci ili reklamacija?

VEKIKA PROMENA U STATUSU
nakon svih zivih pokusaja nista nisam uspeo... Onda probam jos ovo...
Obrisem particiju i ponovo formatiram. - dzaba!
Obrisem opet i podelim na jednu od 40, brzina Full!
Opet obrisem i stavim oko 100 prvu particiju, radi full speed!
Izgleda ima neki bad sektor i sl pri kraju drajva, jer ceo nece da radi, zadovoljan i ovako... Mozda pomogne nekom da ne bacate komplet fles... Ps radio sam i test na bad i greske ali nista nije nasao ranije...

Moje misljenje je da kada si ga formatirao tada radi soft format tj ne radi nista
Kada si podelio na manje onda je uradio pravi potpuni format samim time sredio gresku koja je postojala na originalnoj particiji
Full format ume da traje i po 10ak minuta zavisno od velicine jer bukvalno svaki sektor pregazi

Bojim se da ne, odradio sve u quick formatu, brisanje particija par sekundi, samo formatiranje 10ak...kako god bitno da radi pa i bez tih par zadnjih gigabajta...

Nazad
Vrh Dno