Da, a cak ni ona nije razlicita toliko-obe su 2D (srecom

). To sto si pisao su razlike u izvodjenju, ne u sustini igre. Tipa, ovaj auto ima klimu a ovaj vazdusne jastuke. Ali oba su automobili. A i mnoge razlike koje si naveo u stvari ne postoje-i u Dont starve imas temperaturu, health, hunger, jedino sto umesto air polution imas sanity. I ne mora da bude kraj ako pogines, mozes da pravis Meat etigy i da ozivis kad pogines. A kolicina fajta u Dont starve zavisi od tvog stila igre-mozes da igras agresivno i napadas, ali i ne moras, po zelji. Mozes da postavljas zamke, krenes da bezis, i one zavrse posao. Takodje, cinjenica da igra nema multi nista ne govori o razlicitosti igre-mozes recimo da napravis dobru pucacinu ili strategiju koja ima samo SP, a da bude ista kao Crysis ili Starcraft po koncepciji.
Nema veze da li ima manje ili vise kraftovanja, u Skyrimu ima vise craftovanja oruzja nego u Morrowindu, pa su igre iste koncepcije i izvodjenja.
Sta pokusavam da kazem: obe igre su u sustini predstavnici istog zanra, Minecraft-like igara. Sve razlike izmedju njih su prilicno male-tipa ova ima vise craftovanja a ona vise vrsta hrane koje mozes da prikupis ili proizvedes. Vise se recimo razlikuju Dirt i Need for Speed, a obe pripadaju istom zanru igara.
edit: ne znam koliko itema moze da se proizvede u Starboundu, ali u Dont starve moze 40-50 sigurno, verovatno i vise
edit2: sad sam na brzaka prebrojao, oko 100 itema moze da se napravi, ne racunajuci ono sto moze da se nadje u prirodi. U staroj verziji igre, kasnije su dodavali jos neke, cini mi se. Koliko moze da se napravi u Terariji/Starboundu? (nije flejm, zanima me)