Šta je novo?

Sand Bluster za Max 4

bice za par dana dosta warez plaginova (kao i shareware, naravno) , i jos ako momci iz svetehnike budu raspolozeni da poskidaju jos nesto (ja nemam vise zivaca sa 3 kb/s), i da napravimo jednu kompilaciju pluginova za max4...ja sam poskidao nekih 150Mb, send blaster, afterbrn, mental raj, fajnl render, partikl studio i mnogo toga (najvise od digimejshn-a)...
veselo :p

Ji 4Tze je napisao(la):
bice za par dana dosta warez plaginova (kao i shareware, naravno) , i jos ako momci iz svetehnike budu raspolozeni da poskidaju jos nesto (ja nemam vise zivaca sa 3 kb/s), i da napravimo jednu kompilaciju pluginova za max4...ja sam poskidao nekih 150Mb, send blaster, afterbrn, mental raj, fajnl render, partikl studio i mnogo toga (najvise od digimejshn-a)...

E Ji, skinuo sam i ja dosta plugova za max4, ajde da djes ti kod mene (ja kod tebe) pa da napravimo MIX kompilaciju na cd-u pa da narezemo i podelimo ljudima kome sta treba....

gde? gde? mislim gde cete to postaviti? znaci imate finalrender. da li ste mozda nabavili reactori i cluster-o-matic.
Da li ste mozda vec skinuli ili znate gde mogu da se skinu pluginovi za LIghtwave ili Mayu?

Ji 4Tze je napisao(la):

Ou jeah... pa ti si pravi chovek :)
Samo mi reci gde molim te nalazish warez pluginove??
A za preuzimanj toga shto sada imash cemo vec da se dogovorimo.

zilet je napisao(la):
Ou jeah... pa ti si pravi chovek :)
Samo mi reci gde molim te nalazish warez pluginove??
A za preuzimanj toga shto sada imash cemo vec da se dogovorimo.

Nema za tebe :). Ti unistavas stvari koje rade (salim se) :D :D Imam i ja neke gluposti, ali cini mi se da sam presnimio sve kod damjana, ako vam treba nesto vicite da uposlim ovaj satelit.

Ako treba, sigurno da trebam, platio bih za taj cd samo da dodjem do finalrender-a. ...MOze?

Logof1c.jpg

ma provalicu ja njega, kada sam mogao da skontam dosta o Softimage. E kada sam skontao onda sam denes dana hladio glavu zbog pregrevanja. Mnogo komplikovan softver.

Vocko je napisao(la):
Nema za tebe :). Ti unistavas stvari koje rade (salim se) :D :D Imam i ja neke gluposti, ali cini mi se da sam presnimio sve kod damjana, ako vam treba nesto vicite da uposlim ovaj satelit.

Pa shta cesh..stvari ne mogu vechnod a traju..a bash je na mene pao ceh da to otkrijem boom
Nego ajde poshto si mi ti blizu ako imash Sand Blaster i tako neke josh warez poshto nisi specificirao da ja skochim sa hardom da ti to skupim:D

Re: i shta smo zakljuchili

zilet je napisao(la):
I dobro dakle na kraju kod koga cu ja da banem sa hardom?
:D

Izgleda da cemo zajedno do damjana, ja ne mogu da uradib back-up, a sistem mi je malo prso.

Re: Re: i shta smo zakljuchili

Vocko je napisao(la):
Izgleda da cemo zajedno do damjana, ja ne mogu da uradib back-up, a sistem mi je malo prso.

Dodjite kad god hocete, ali pazite da ove nedelje idem prepodne u skolu a da sledece nisam u beogradu....

Dobro Damjane ajde ostavljaj telefon da moze da se stupi u kontakt s tobom!?

Meni bi odgovarao petak da sve to zavrshimo"?

zilet je napisao(la):
Dobro Damjane ajde ostavljaj telefon da moze da se stupi u kontakt s tobom!?

Meni bi odgovarao petak da sve to zavrshimo"?

Milose jel jos uvek imas moj tel ?? Ako nemas pisi na pm ili mail da ti ga dam (telefon :D), pa da se dogovorimo da odemo u petak do damjana.

Vrh Dno