Ji 4Tze je napisao(la):bice za par dana dosta warez plaginova (kao i shareware, naravno) , i jos ako momci iz svetehnike budu raspolozeni da poskidaju jos nesto (ja nemam vise zivaca sa 3 kb/s), i da napravimo jednu kompilaciju pluginova za max4...ja sam poskidao nekih 150Mb, send blaster, afterbrn, mental raj, fajnl render, partikl studio i mnogo toga (najvise od digimejshn-a)...
veselo![]()
Ji 4Tze je napisao(la):bice za par dana dosta warez plaginova (kao i shareware, naravno) , i jos ako momci iz svetehnike budu raspolozeni da poskidaju jos nesto (ja nemam vise zivaca sa 3 kb/s), i da napravimo jednu kompilaciju pluginova za max4...ja sam poskidao nekih 150Mb, send blaster, afterbrn, mental raj, fajnl render, partikl studio i mnogo toga (najvise od digimejshn-a)...
veselo![]()
zilet je napisao(la):Ou jeah... pa ti si pravi chovek
Samo mi reci gde molim te nalazish warez pluginove??
A za preuzimanj toga shto sada imash cemo vec da se dogovorimo.
Vocko je napisao(la):Nema za tebe. Ti unistavas stvari koje rade (salim se)
![]()
Imam i ja neke gluposti, ali cini mi se da sam presnimio sve kod damjana, ako vam treba nesto vicite da uposlim ovaj satelit.
zilet je napisao(la):I dobro dakle na kraju kod koga cu ja da banem sa hardom?
![]()
Vocko je napisao(la):Izgleda da cemo zajedno do damjana, ja ne mogu da uradib back-up, a sistem mi je malo prso.
zilet je napisao(la):Dobro Damjane ajde ostavljaj telefon da moze da se stupi u kontakt s tobom!?
Meni bi odgovarao petak da sve to zavrshimo"?
silvereye je napisao(la):da samo znate koliko milosa ima na forumu
zilet je napisao(la):Ali nisu svi Legende)
BTW Damjan nam ode pa ga chekamo do sledece nedelje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari