Šta je novo?

San Diego vs Opteron 148

vezmar

Slavan
Učlanjen(a)
20.07.2005
Poena
319
Sta mislite koji je bolji od ova dva procesora sto se tice preformansi,overkloka........... i da li ima novina kad ce i po kojoj ceni stici opti kod nas.

ja sam negdje procitao da je prestala proizvodnja s939 opterona
sad ne znam jel to tacno?

Obzirom na oskudna iskustva sa ovim procesorima medj forumasima, zar zaista mislis da ce ti neko dati upotrebljiv savet! I na tvom mestu se ja nebi nado tom Opteronu S939 kod nas...

KO je mogao na vrijeme da uzme Opterona mogao je ali mislim da se vise ne proizvode... ;)
Tako da ti je jedina mogucnost da uzmes San Diega :)
POz...

Evo i savet jednog od retkih koji je imao priliku da testira s939 Opteron.Sto se performansi na istom taktu tice,oba jezgra su potpuno izjednacena,medjutim izuzetan overklok potencijal je ono sto Venus jezgro stavlja mnogo iznad SanDiega,a i cenovni faktor je bio itekako na strani Opterona(dok se nalazio u slobodnoj prodaji).Nazalost,u ovom trenutku ga je bukvalno nemoguce kupiti u Evropi,a sanse da se isti pojavi u Srbiji su gotovo nikakve...

Poslednja izmena:
vezmar je napisao(la):
Sta mislite koji je bolji od ova dva procesora sto se tice preformansi,overkloka........... i da li ima novina kad ce i po kojoj ceni stici opti kod nas.

pogledaj moj sig pa ces znati sto je bolje ;)
Trenutno ih nema ni u zapadnoj evropi a kamo li u Srbiji.

Pojavili su se prvi Opteron 144 ponovo samo su im cijena sada po 50 evra vece nego prije dva mjeseca.

Vjerovatno ce biti voljenih Venus primeraka ali sigurno ne opet po tako dobrim cijenama. Na Ebay'u sam vidio da 146tice prolaze i po 250 Evra sto je za 100 Evra vise od obicnog 3200+ Venice'a

poz...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno