Šta je novo?

Samung OneUI 7

DaniloHere

Zapažen
Učlanjen(a)
07.08.2024
Poena
5
Zanima me šta sve stiže u OneUI 7 i kada dobijamo beta verziju?
Znam da ćemo imati nove ikonice, koje će biti na foru iOS 18 - svetla, tamna ili u drugoj boji.

Ево детаљне информације:

Evo prvi Hands-On:

Iskreno meni je lepši one ui 6 od 7 za sada...

Screenshot_20250429_181635_Software update.jpg

Upravo stigao update za S24 Ultru, oko 5.5 GB.

Stigao je i na S24 FE, BYD9 preko A1.

Prilozi

• Screenshot_20250429_193711_Software update.jpg
    Screenshot_20250429_193711_Software update.jpg
    66 KB · Pregleda: 16
Zaboravih taj detalj, ista verzija (BYD9), preko mts-a....telefon je inače iz USA (AT&T)

S23U apdejtovan sa ovim, preko A1.

Стигао данас на Фолд5.

Много жалби на трошење батерије!

Da je samo baterija
Ne radi extra brightness kako treba ili je uvek aktivano, nema da se pojača brightness ekran kad se uključi.
Now bar je katastrofa pozicija, ispod fingerprint scanner, koliko puta slučajno pauziram YT.
Ako ugasim u now bar media play nema ni gore u notifications da radi YT, neverovatno koja glupost.
Baterija je bila kriminal i pre OneUI 7 na mom S23U, čak je sad malo i bolja 🤣
Ikonice foldera su užasne previše tamne, ne vidi se jasno šta je unutar foldera, nema više da se podesi opacity.
Mnogo opcija nema kroz GoodLuck module
Ovo je fazon beta 2 verzija sistema

Zato sam ja instalirao OnePro Dark icon pack sa play store, 1eur je mislim jednokratno ali ikonice su dosta lepše. Što se tiče folder opacity ne mogu da pronađem podešavanje za sam opacity ali u enlarged folderima može se podesiti background color gde sam stavio neku svetlo bež na jednom i svetlo plavu na drugom. Next best thing eh?

Da li neko igra zahtevnije igrice? Otkako sam update-ovao Galaxy S22 na Android 15, Fortnite užasno baguje. Probao sam i sa prebacivanjem na 60Hz Mekoću pokreta u igri i i dalje užasno baguje.Čak sam ga vratio i na fabrička podešavnja i i dalje baguje. Kažu da su sa ovim update-om navodno trebali da poboljšaju performanse, a ono obrnuto.

Opacity za foldere moze da se menja. Kada izaberes custom boju (sareni krug) dobija se mogucnost za izbir boje po zelji, a ima i slajder za opacity.

Opacity za foldere moze da se menja. Kada izaberes custom boju (sareni krug) dobija se mogucnost za izbir boje po zelji, a ima i slajder za opacity.
Ja ne znam gde tačno ta opcija izvrteo sam Goodluck module, ako možeš napiši gde tačno ili screenshot
S23U imam ako nisu iste verzije sistema

To je samo za foldere koji su na home screen, folderi u app draweru nemaju tu opciju i tamo su zakucani bez mogućnosti podešavanja.

Evo sad sam probao, bukvalno ista procedura i za foldere u app draweru.

danas mi stigao One UI 7, stoji opcija za webcam, ali pise da je samo za Samsung tablete i laptopove. Ima li nacina da se koristi i na obicnom Linux laptopu?

1749621694952.png

Izgleda da ne moze?

1749622211617.png

Poslednja izmena:
Vrh Dno