Šta je novo?

samsungov hard /reklamacija?

kroki23

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2006
Poena
330
hard iz potpisa, bucan je to mi ne smeta, ali radi jako sporo, programe u win-u sporo otvara,pretpostavljam da je do harda jer sam ga formatirao i opet isto. ponekad mi zamrzne sistem i prilikom restarta sistem se ne podize (system boot failure...) tek kad iscupam sata kabl iz ploce i vratim sve se vrati u normalu.E sad, hard je kupljen u firmi koja se ugasila, euro...Da li je garancija ostvariva u Erc komercu posto su oni uvoznici ili kimtecu? na garantnom listu se ne pominje nijedna druga firma sem gorepomenute.

Ako ti je garancija na E-link teško ćeš ostvariti garanciju, s obzirom da je E-link mrtav. Možeš da probaš kod Erc commerc-a ili KimTec-a, s obzirom da svi hardovi imaju svoj serijski broj, pa ako su ih oni uvezli imaš šanse i da ostvariš garanciju, ali ako nisu.... šta da ti kažem, jgba...

Garancija

Garanciju daje uvoznik a ne distributer, znaci u tvom slucaju moras da proveris ko je uvoznik. Ja sam takodje kupio HDD u Eurolinku svega par dana pre nego sto su stavili katanac na bravu (ne ulazim u razloge) i garancija je od RHS Pro Company.
Uostalom na adresi Kozjacka ... je nova firma Controlpoint i cini mi se da se ovde po forumu provalcila prica da ce oni koliko god mogu da uvaze reklamacije prethodnika (ne ulazim u to da li su buve ili ne).
Ujedno se izvinjavam ControlPointu ako ovo nije istina.

Sve u svemu moja garancija je u RHS Pro Company tako da i ti trebas da proveris u garantnom listu kod koga ostvarujes garanciju i znaj da garancija ne vazi bez fiskalnog buduci da ni uvoznik ne moze da ostvari povracaj poreza bez fiskalnog.

Srecno ...

Vrh Dno