Šta je novo?

Samsung?

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Voleo bih neku preporuku za Samsung 17" monitor sa ravnim ekranom do 200 €.
Pozdrav!!!cheers

17" Monitor Flat LG-775FT oko 180 e bez poreza .

Poslusaj coveka i uzmi taj LG za te pare jer su Samsunzi za te pare njesra geometrija nema je, slika se siri i skuplja kada otvaras Start...

LG ima garanciuju 3 god a SAMSUNG 1 god sto je veliki plus /
LG ima zivlje boje i lepsu sliku , lepsi dizajn , bolji je od SAMSUNGA

pa

ja imam 757dfx samsunga i moze da se nadje za 200 eura, doduse bez poreza, ali nemam nikakvih primedbi na njega

Dabar je napisao(la):
Voleo bih neku preporuku za Samsung 17" monitor sa ravnim ekranom do 200 €.
Pozdrav!!!cheers

A zasto mora ravan ekran ??

Zar ne bi trebao da je LG775FT neka ekonomicnija flat varijanta (795FT je skuplji, ali i bolji).I sto rece notax - zasto mora ravan ekran ? Imam slicnu dilemu kao ti, ali izgleda da cu mozda dodati nekih 10ak€ na 200 i uzeti Samsung 757P.

Pozdrav:)

P.S. Pretrazi malo forum posto zaista fostoji gomila threadova na ovu temu,pa odluci. Znam da nije malo dati toliki novac, ali ipak su tvoje oci najvaznije.

U suštini ne mora ravan ekran ali nisam video noviji Samsung bez ravnog ekrana. Ali mi je čudno ova konstatacija da je LG bolji od Samsunga. Čitao sam i gledao par puta na TV-u o Samsung monitorima, i uvek su ih preporučivali i predstavljali kao vrhunske monitore. Ja sam video jednog LG (ne znam tačno koji) pa nešto mi nije zapao za oko ni po spoljašnosti ni po bojama koje daje. Sad ste me bacili u još veću dilemu.ctp; :).
Pozdrav!!!cheers

U sustini Samsung 757P je naslednik cuvenog modela 750P (inace su osvajali brdo nagrada i priznanja kao izuzetno kvalitetni monitori - evo i referenci sa sajta: prva i druga ). Obrati paznju na modele 750P i 950P(al sam nasao gde cu da pokupim preporuke :D:D). Postoje i ljudi sa foruma koji poseduju isti (javi se druze Broz :D), a secam se da je u jednom threadu i Ashley nahvalio isti (757P - medjutim nisam siguran da li je taj thread jos uvek u zivotu). Ono sto mene interesuje je da li se doticni monitor moze kupiti direktno kod uvoznika(sto (mozda) ima prednost u vidu veceg izbora) ili ipak moram da jurim nekog od njihovih dilera.
Pozdrav :wave;

755dfx

ako uspes da najdes negde ja ti preporucujem da uzmes 755Dfx... mada ga vecina dilera vise ne prodaje jer su izasli 76x modeli ali ne vrede te pare jer jedino dobjas MacigBright i Highlight point

DiSLOcAtEd je napisao(la):
Zar ne bi trebao da je LG775FT neka ekonomicnija flat varijanta (795FT je skuplji, ali i bolji).I sto rece notax - zasto mora ravan ekran ? Imam slicnu dilemu kao ti, ali izgleda da cu mozda dodati nekih 10ak€ na 200 i uzeti Samsung 757P.

Toooooo Zube Zeleni, to je poenta. :wave;

Re: 755dfx

raindog je napisao(la):
MacigBright i Highlight point

Priznajem. Ko se ne bi primio na ta imena serija. :D:D

Nazad
Vrh Dno