Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Zanima me sve sto znate o ovom fonu, posto uskoro nameravam da ga kupim. Ako ga je neko imao ili ga jos uvek ima neka kaze kakva su mu iskustva sa njim. Da li je bolje da kupim njega, d500 ili e720 :wave:
Moja topla preporuka je e720 od ova tri modela i imam jedan savet da pogledas na netu karakteristike i ovde ces dobiti dobre informacije, neznam napamet tehnikalije ovih fonova, ali od ta tri e720 definitivno!!!!
poz
Od ta tri fona z500 definitivno, ako ti cena nije problem. Kada sam ga ja kupovao razlika izmedju z500 i e720 je bila 10-ak E pa sam uzeo z500 racunajuci da cu moci kasnije da ga prodam za vece pare jer ima 3G + ima mesto za mem. card. Topla preporuka za z500, sad ga drzim u ruci, kamera je odlicna...
P.S.D500 ima jaci zvucnik
Ali je zato krs od telefona (D500),tj slabo odradjen a i moja preporuka bi ti bila Z500,nema vise ona glupa ogranicenja memorije (kao da nam svima treba 4MB za igrice...) i zbog memorijske kartice kojih,koliko vidim,vec ima i kod nas!
Pozdrav ,)