Šta je novo?

Samsung Z Fold Special Edition

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Krenuli da se pojavljuju polako pa da ozvaničimo temom.

Sviđa mi se što se samsung konačno pokrenuo sa mrtve tačke unapredio dosta toga i što pakovanje konačno sadrži sve ono što treba da sadrži. Nove dimenzije će sigurno mnogima značiti (tipa Flossy koji godinama kuka za širim i dužim ekranom generalno), meni je lično to mana. Smatram da su fold 6 dimenzije odlične, još samo ako uspeju da smanje bezele sa obe strane po 1mm i stanje ga na meru ovog specijalnog, biće to odličan tel za mene.

Meni se sviđa ova veličina ekrana na novom SE modelu. Do sada nisam kupovao jer mi je Fold5/6 bio previše uzak.
Vidim po vestima da se dobro prodaje u Koreji. Pokazalo se korisnim što im je opala prodaja Fold6 modela, da razumeju da su ih drugi prestigli. Bar što se hardvera tiče.
Nadam se da će Fold 7 biti naslednik ovog SE modela, ali uz mogučnost korišćenja olovke. Za mene bi to bio pun pogodak.

Nastavak...ne znam kako je ovaj lik jedini otprilike na netu koji za sada radi recenzije ovog telefona

Korisnik sam Fold 5 pored S23 Ultra, meni su Fold uređaji jako zanimljivi, zadovoljan sam sa Fold 5. Naravno tu je boljka nešto lošije kamere na Fold 5, ali generalno kamera je Ok, samo što S Ultra serija ipak daje više u tom segmentu. Fold SE je ono što je trebao da bude Fold 6. Lično korstin još uvek S ultra seriju pored Fold serije samo zbog kamere. Sve ostalao mi Fold 5 radi savršeno. Mislim da Samsung treba da unapredi kamera segment na Fold uređajima.
Ono što mi se na Fold SE ne sviđa jeste izbacivanje podrške za S pen. Činimi se kao da se Samsung udaljava od Spen implementacije što nije dobro budući da je Spen uveke bio zaštitni znak Samsunaga, a Fold zbog ekran je idelan za korišćenje Spen-a.

Vrh Dno