Trebaće ti taj čovek samo ako budu hteli da menjaju telefon, nosi u ProMobi, oni su ovlašćeni servis, a možda ti mogu zameniti samo ekran i biće kao nov.Jeste u jetelu ali nemam kontakt coveka koji ga je originalno uzeo vise. Ne znam da li bi hteli preko imei-ja. Svakako, vidim po redditu da su lagano odbijali garanciju za taj problem jer je kao fizicko ostecenje. Pre bih dao extra 100e nego se jurio x vremena da mi na kraju vrate telefon i to mozda vajpovan![]()
Znam pitao i za to, ne može, jer specijalci iz šljamsunga moraju da imaju pristup svemu da lepo istestiraju folijicu od 5$🤣. Nisam ni znao da se laganica skida folija, a može i da se fura i bez. Ispod je ekran besprekoran bukvalno. Popizdeo sam jer u trenutku čak pomislio da uradim backup i reset da bih im odneo telefon na zamenu folije. Dobro je da sam porazmislio o tom potezu🤣. Čekam da vidim flip 5 jer mi se ne vraća na ciglu😁.
gde si ti to na - 30 auuuuNema veze sa zimom barem kod mene gde sam ga nosio na -30 pa u toplo. Kumovala je prašina a i sama folija je đubre jeftino.
"Severni Karibi" tj. Kanada🤣gde si ti to na - 30 auuuu
A da je užas užas je folija , bar kod većine ljudi koje ja poznajem
Znači bukvalno Severni Karibu 😅"Severni Karibi" tj. Kanada🤣
70.dolara ovlašćeni servis?Epilog priče kod ovih morona iz Samsunga da ostavim otključan telefon i uradiće u toku dana🤣. Rekoh zašto je potrebno da bude otključan za zamenu je*ene folije?! Kaže procedura kao testiraju. Je l' mogu ja da budem tu kada budete testirali jer imam neke stvari sa posla, šifre, fotke itd. Kaže ne kao dođite popodne. Reko važi samo tetki da odnesem lek. Naručim Whitestone dome premim gen film i zamenim za 15min za 15$ sam. Ekran kao nov🤣. Inače bez garancije oni na foliju smrdljivu uzimaju 70$🤦♂️