Šta je novo?

Samsung Yp-f1 Problem

Ion

Slavan
Učlanjen(a)
01.05.2004
Poena
309
Imam doticni mp3 od 1 gb star cela dva dana. U device manageru mi vidi plejer ali ga nigde drugde nema (mislim na my computer) inace kad ga ustekam komp mi uspori strasno pocinje da blokira kad ga iscupam sve ok proradi. Pritom mi se sad desava da nece ni da se upali kad ga startujem napise loading i nista samo se ugasi. Probao sam i na drugom kompjuteru on ga neregistruje uopste. Da li je otisao firmware ili sta ne mogu cak ni da ga formatiram. Legacy support u biosu mi je iskljucen tako da to nije uzrok problema. Na jednom kompu je maticna Asus a7n8x deluxe a na drugom a7n8x-x. Inace drugi mp3 creative mi radi sasvim normalno kao i sve ostalo sto kacim na usb bluetooth, card reader. Da li sam bacio pare?

Odgovor sa zakasnjenjem...prvo ako imas mogucnosti probaj na nekom drugom racunaru. Ako se isto ponasa, onda ga vrati/zameni...

Dobro da mi je neko i odgovorio uopste.Probao sam i na jos 1 kompu nece tako da cu morati da ga vratim nadam se da mi nece praviti problem oko toga. S obzirom da je Samsung prilicno sam razocaran!

Nazad
Vrh Dno