Šta je novo?

Samsung XL2370 23" LED LCD monitor

dEXE

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
755
Bio je prikaz istog na benchu, ali ga nigde nema vec neko vreme, zna li neko mozda kad ce uvoz ili ima li ga gde?

posalji mail ERCu

Ja im kao poslah nesto, al slabo mi odgovorise...

Razmisljao sam da kupim ili ovaj kao jedan od boljih TN ili neki od losijih PVA/IPS, kao sto je 2209WA, ali sam se ipak odlucio za njega. Medjutim, problem je sto ga nema nigde...ni kod uvoznika koje sam zvao i niko vec nedeljama ne zna kad ce doci. Da li ko ima neku informaciju o prodaji ovog monitora?

Meni su u Erc-u 1.2. rekli za 15tak dana im kao stize, ali izgleda da ga nema...
U cenovniku ga samo Gigatron drzi, ali pretpostavljam da ga nemaju jer oni od Erc-a uzimaju...
U Altiju se bio pojavio jedan, ko zna odakle, ali ga vise nema ni u dilerskom cenovniku, mozda bio probni...

BTW, ja imam Samsung 19" 970P PVA monitor, boje i jasnoca fontova i svega, je neuporediva sa standardnim TN ekranima sa prenaglasenim kontrastom, a i probijanja nema nigde...
I ja sam se mislio da predjem na veci, 23" ili 24" monitor, ali dobrog PVA nema, sem eventualno HP koji je brdo para >500e, tako da koliko ovaj hvale, 100e vise od standardnog se da podneti, posto kazu da vredi...

Samo da se pojavi negde, i valjda nece biti razocarenje :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno