Šta je novo?

Samsung X660

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
1. Recite mi da li na X660 ide poseban kabl ili ide mini UBS? Trazio sam na slikama ne vidim mislim da nije miniUSB. Treba devojci za prebacivanje slika i melodija. Tel mi nije pri ruci, tako da ne mogu licno da proverim.

2. Takodje me interesuje da li preko IC-a moze da se prebacuje muzika i slike.... Bez dodatnog softvera, znaci ono, desni klik send to nearby computer???

Ako moze lakse je desni klik pa na IC nego kabl, pa softver, pa instalacija za instalacijom....

Ajd' da zanemarim ono gore, imam drugi problem.

Ne mogu da skinem sa neta nista veliko. Pod "veliko" podrazumevam mp3 preko 60kB. Kako li ce da zvuci pola minuta mptrojke na 60kB? Strasno... Znaci nece najnormalnijih 100kB da skine. Ja okacim na moj ftp i u browser unesem adresu www.adresa.co.yu/melodija.mp3 ali stalno ispisuje "File too large". Sa mojim K700 skidam i vise od pola megabajta, tako znam da je sve ok. Na isti taj ftp bacam i slike i animacije i .mid melodije i mp3 i skida sve, ali za preko 60-70kB ispisuje da je fajl prevelik.
Malo mi je to cudno s'obzirom da je telefon skoro izasao ima 8MB memorije, kamera, video zapis, mp3... Bla bla...
Sta mi je ciniti, posto ne mogu da nadjem USB kabl nigde za njega?

Vrh Dno