Znaci bas to. NEC je NEC.A i 3 god. garancije je 3 god.byMaX je napisao(la):Sta to znaci - NEC je NEC...? Jevtiniji je , a bolji - ista cevka.. NEC je samo bezobrazan , kao i SONY... (u odnosu na IYAMAA)...
Znao sam da ces da se primis ''Ko' BABA na SAUCESCE"(mala sala-posalica).Za 757NF vs FE750+,odgovorno tvrdim da je bolji NEC.Sta drugo da kazem posle nuspele avanture sa 6 primeraka SAMSUNG-a.Opet ,ovo ne vazi za model 700 NF ,koji je bolji od FE 750(bez +).Sto se tice 19'',959 NF i FE 950+ ,NISU ista klasa monitora.NEC za tu trku ima FP950+.byMaX je napisao(la):Ma pali... FX ...Samsung pravi bolje monitore od NEC-a.... Pogledaj testove serije 959/757NF protiv FE750+ i FE950+... Ukucaj u google, mrzi me da svrljam po history-ju, online sam! Videces kako ga cene sajtovi koji testiraju monitore vec 5-6 godina! Ne verujem da ih je bas sve Samsung potkupio... Samo nemojte da ovo preraste u NEC vs Samsung raspravu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari