Šta je novo?

samsung ue6400h smart 3d tv problem

dusan78

Cenjen
Učlanjen(a)
29.12.2011
Poena
151
kupljen pre tacno godinu dana od coveka sa kp donet iz Madjarske.Pre mesec dana pojavio par fleka po ekranu koje sam mislio da su masnice pa probao da ih ocistim ali uzalud.Izuzetno su vidljive na beloj ili nekoj drugoj svetloj povrsini.Garancija je kod coveka koji mi je tv prodao ali me on ubedjuje da je otisao panel od strujnog udara i da to ne podleze garanciji.Isto tako se pojavila i jedna crta iznad centra tv horizontalna.Stavicu par slika da me posavetujete iz iskustva ako je neko imao sta je u pitanju da li je panel.led osvetljenje.ili folija koju neko spominje da li taj kvar podleze garanciji?Garancija je kod prodavca kao i fiskalni racun.

Poslednja izmena:
Vrlo verovatno da je panel u problemu i naravno da nema veze sa strujnim udarom, takve stvari svakako podležu garanciji a kako ćeš da je ostvariš, to je već pitanje

Panel je problem koristi ga tako ili kupi si novi TV ne isplati se da se menja panel koji bice isto smece kao i stari
209e8ab2b3c3b11f12c6540bcd3cdb18.jpg

Poslednja izmena:
Evo slike vide se tu masnice i i ta crta iznad samsung logoa!Kliknite na sliku da je vidite u punoj velicini!

Poslednja izmena:
To je necini panel, inace ovo spada u garanciju

Masnice su vezane za LED osvetljenje, ako se ne varam. Samsung generalno u poslednjih par serija stavlja nisko kvalitetne LED-ove unutra.

Isti problem imali mi na istom tom ekranu. Televizor bio izložen u radnji i nakon nekog vremena izgleda isto kao taj tvoj. Reklamiraj taj tv kad ti zamene panel prodaj taj tv. Previše reklamacija na taj model.

Garancija je kod coveka koji mi je tv prodao ali me on ubedjuje da je otisao panel od strujnog udara i da to ne podleze garanciji.

Toliko o garanciji od "madjara" koja je navodno jos bolja nego kod nas. Posto je TV prosfercovan, zavisis od njegove dobre volje.

Ma tu pricu garancija bolja kod madjara potice verovatno od prodavaca koji plasiraju tu robu

Dogovorio sam se sa prodavcem posle praznika da ga posaljem u servis u Beogradu on ce da zavrsi sve sa garancijom.Javljam Vam o ishodu sa Samsung tv-om.

Au sta je ovo jos jedna tema o problemima kod Samsung televizora.

Vrh Dno