Šta je novo?

Samsung UE32EH5300 Smart Led

Krile007

Cenjen
Učlanjen(a)
26.10.2012
Poena
151
Kupio sam nedavno Samsung UE32EH5300 Smart Led i prilicno sam zadovoljan, ali me muci par stvari:
1.Da li moram da uzmem Samsungov usb ruter ili mogu bilo koji drugi (imam Orionov WiFi)? Samsungov je preskup.....
2.Da li moram Samsungovu kameru za Skype da uzmem ili moze neka druga? Samsungova je opet preskupa
3.Koja je maksimalna velicina USB-a koju on moze da primi? Vidim da neki lik na netu prodaje 128gb usb za 3500 i kontam to da uzmem ako pase
4.HDD-znam da ne moze RAID i preko 2tb velicina, pa me samo zanima jel to znaci da svi ATA i SATA rade? Posto nigde ni ne nadjem RAID hard disk.....
5.Zasto ne mogu da ucitam prevod? Stalno mi izbacuje nije dostupno a negde sam procitao da bi trebao da cita bez problema skoro sve titlove?
6.Da li vazi internacionalna garancija i u Srbiji? TV je iz Slovacke konkretno
7.Da li neko moze da mi preporuci tastaturu i misa, bezicne da su ok a da nisu preskupi
Hvala unapred, puno ce mi znaciti pomoc :)

1. Mislim da ne mora Samsungov ruter, mada nisam probao.
2. Probao sam da okacim jednu kameru i nije htela da radi. Pisalo mi je koje 2 su podrzane i izgleda da mogu samo one...
3. Ne vidim zasto bi flas od 128 gb bio problem.
4. ...
5. Prevod mora da ima identican naziv kao film.
6. Garancija u Srbiji ne vazi, koliko znam, ako TV nije kupljen ovde.
7. Logitech MK320

Hvala na odgovoru. Ruter mi je dosta bitan i HDD, kamera mi i nije toliko bitna mada bih je stavio ako moze bilo koja...nemam nameru da dam 10 000 za njihovu. Prevod sam napokon uspeo da stavim, to sam vec pokusao (isto ime) ali mi ni to nije radilo, ali se ispostavilo da je nesto baovit film koji sam pokusavao da pustim. Dobar predlog za Logitech....verovatno cu to i kupiti, hvala.

Jos neko ako zna tacno za ruter i HDD?

Izguglaj malo šta znači RAID... To nije tip hard diska. Isto tako, ne uzima se Samsung ruter, već Samsung wifi adapter preko koga se televizor kači na tvoj ruter.

I flash od 128GB za 3500 je 99% prevara.

Trenje, mahinalno sam napisao ruter, znam sta je samo me zanima da li moze da se poveze neki ruter sa mojim postojecim kao sto mogu dva kompa da se povezu, a za raid sam guglao i saznao sta je ali ne bih da se zeznem sa kupovinom posto nigde u specifikacijama ne vidim raid? Zato me i zanima neka preporuka eventualno za neki jefiniji hard izmedju 320gb i 1tb

KurtK ne verujem zato sto lik ima stotinak pozitivnih ocena na Kupindu i ni jednu negativnu sto znaci da nikoga nije prevario

Nadjoh na netu da Samsung podrzava RaLink rt73, rt2570sta, rt2870sta chipove za wifi...RT73 je ja mislim ovaj tp-link 321g najjeftiniji...1000 din. Probacu pa vam javljam.

Ruxlo ekstra, neki dan sam povezao kablom ali kada se budem selio to mi nece valjati uopste jer ce tv i komp biti na razlicitim spratovim spratovima

Bora bora, ta mi izgleda ekstra a ni cena nije prevelika

Inace da napomenem svima, povezao sam Samsungov 5.1 dvd sistem sa tv-om optickom kablom tako da sada sve ide na te zvucnike i mogu vam reci da sam prilicno zadovoljan, neki kanali su malo tisi pa se treba dosta pojacati ali kada pistim you tube na primer zvuk je jako dobar, i cini mi se da i na obicnim analognim kanalima zvuk ne radi na obican stereo zvuk vec nekad cujem zvuk na zadnjim zvucnicima nekad na prednjim...kao da radi 5.1, sistem u fulu a ne samo da pusta zvuk na svih 6 zvucnika, jedino mi smeta sto moram da koristim daljinski od dvd-a da bih pojacavao i smanjivao.....mogu misliti koliko ce me nervirati kada se preselim pa budem uzeo total tv pa budem imao 3 daljinska :D

Da pitam jos, jel moze da se postavi usb hub na tv? Ako povezem tastaturu i misa posebno ne ostaje mesta za hdd ili citac kartica.....ja konkretno bih da stavim hdd, citac kartica i tastaturu sa track padom

I jos jedno pitanje, jel ja onda mogu bilo koji ata i sata hdd da stavim....da znam da ne kupujem za dzabe?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno