Šta je novo?

Samsung UE32D5000 nece zvuk preko HDMI, sa ATI 6870 grafe

vladalesje

Slavan
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poena
309
Dakle kao sto naslov kaze, povezao sam UE32D5000 sa kompom, preko HDMI kabla, kupio sam kvalitetan, Hamin kabal, najskuplji sto su imali u Tehnomaniji, Grafika u kompu mi je MSI 6870 1GB DDR5, dobio sam normalno sliku na TV-u, pustim preko kompa film u MKV formatu, 720p, od 4,5gb, slika ima, ali zvuk na TV-u nema, instalirani su mi zadnji ATI driveri, cackao sam malo u podesavanjima za grafiku, ali nisam uspeo da pronadjem resenje, pa ako neko zna, zamolio bih da mi odgovori

Jel imas ovo pod playback devices?

Prilozi

• ScreenHunter_01 Dec. 30 22.30.jpg
    ScreenHunter_01 Dec. 30 22.30.jpg
    34.2 KB · Pregleda: 76
Moras u samom plejeru da podesis koja zvucna ce biti default. AMD hdmi u ovom slucaju

aha, kako mi to nije palo na pamet, hvala, namestio sam.

jos jedno pitanje, nekako mi sada kad pustim film preko kompa, kako da se izrazim, brljavi sliku na jedno mesto, izbaci kao onu mutnu liniju, preko cele sirine, ne stalno, nego povremeno, bas iznad titlova, na kompu to nema, preko USB-a sam gledao filmove, normalno je, nema te linije na tv-u, sada mi se pojavljuje, do cega moze biti to, ma kompu su mi instalirani Klite codek pack, mkv player, vlc player, na oba mi se pojavljuje ta linija, mutna, malo sam se glupo izrazio

Nazad
Vrh Dno