Šta je novo?

Samsung UE-40D6000 daljinski

padawan

Čuven
Učlanjen(a)
02.12.2003
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 3700x & AMD Wraith Prism RGB
Matična ploča
MPG X570 Gaming Plus
RAM
32 GB Kingston Fury RGB
GPU
Sapphire Radeon RX6800 16GB
Storage
SSD 512 + 2TB Kingston MV2
Zvuk
Logitech G560 RGB
PSU
FSP HYPER K PRO 700W 80 Plus
Kućište
MSI Mag Forge 100R RGB
Monitor
HP x24x 24"
Miš & tastatura
Razer's Basilisk V3 + Huntsman Mini
Laptop
Corporate's Lenovo Thinkpad
Tablet
Ipad Pro 12.9 M1
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A52s
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch 4
Pristup internetu
  1. Optički internet
Izgleda da je crko. Gde moze da se kupi novi? Kako da znam da li je mozda IR prijemnik neispravan, da ne kupujem za dzabe? Kakva je procedura "programiranja" novog daljinskog?

Kupi najosnovniji Logitech Harmony i uz pomoc softvera on skine sva podesavanja za tvoj model sa interneta i skladisti ga u daljinac. Jeste malo skuplji ali stvarno vredi ako imas jos koji uredjaj (AV, STB...) jer sve kontrolises sa njim. Bez mlacenja sa kodovima i glupostima

Poslednja izmena:
To mi je malkice skupo sada za nesto sto mi obavlja funkciju ukljucivanje i menjanja inputa (TV jedva da i gledam, 90% vremena mi je na PS4 inputu). Izbacio sam iz kuce sve sto zahteva dodatni daljinac, i kucni bioskop i digitalni risiver koji sam zamenio CI modulom. Ali ako ne budem mogao da nadjem daljinski za moj model TV-a pre bih uzeo Harmony nego nekog kineza.

Inace, to je ovaj model i najvise mi se svidja sto izgleda identicno mom i deo no set up required.

http://www.amazon.co.uk/SAMSUNG-PLASMA-REMOTE-CONTROL-TM1050/dp/B005LC48Z0

Da li mogu da narucim sa amazona? Billing adresa na koju mi je vezan nalog mi je iz USA, zbog kupovine Playstation kodova i Amazon promocija koje su uglavnom vezane za USA podneblje.

Kao privremeno, jedva upotrebljivo resenje, nasao sam neku aplikaciju za S3 koja radi nakon sto se TV rucno ukljuci, hvata ga preko LAN-a, ali aplikacije je free pa te usred koriscenja obasipa reklamama i ne vidim opciju da moze da se kupi. Ostale aplikacije jednostavno ne rade, ili rade na Wi-fi principu (nemam Wi fi dongl za tv - to mi sada samo dodatno povecava nepotrebno trosak), ili traze noviju verziju androida... Aplikacija se zove Sam Remote TV, ako nekome zatreba. Ima ih ko g. ali jedino mi ova radi, sinoc sam u stanju rastrojstva 10 minuta pred finale SP isprobavao sve moguce varijante, dok nisam pronasao gotovo nevidljive touch kontrole na prednjem delu TV-a.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samremote.view

Poslednja izmena:
mene je oduvek nerviralo što Samsung i uz "high end" modele televizora, isporučuje najjeftinije moguće daljince.... tako ako hoćeš stvarno lep daljinac, kupi BN59-01051A, ima ih na ebayu, bili su oko 12-13$, sad vidim da su nešto skuplji (oko 19$) ....

Kupi najosnovniji Logitech Harmony i uz pomoc softvera on skine sva podesavanja za tvoj model sa interneta i skladisti ga u daljinac. Jeste malo skuplji ali stvarno vredi ako imas jos koji uredjaj (AV, STB...) jer sve kontrolises sa njim. Bez mlacenja sa kodovima i glupostima

imao sam prilike pre neki dan da se malo "poigram" sa istim i vrlo sam razočaran....lepo je to što može da zameni bukvalno bilo koji daljinac i što može da "primi" 15 različitih daljinaca odjednom, ali samo programiranje i upotreba su jako komplikovani i ako ne postoji u onlajn bazi daljinac koji ti treba, programiranje postaje noćna mora ,)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno