Šta je novo?

Samsung UE-32ES5500

kovle

Slavan
Učlanjen(a)
29.03.2008
Poena
350
Kupio sam ovaj TV pre par dana u tehnomaniji. Pise da je Made in Hungary cime nisam bio odusevljen, ali dobro, ne znam sada kako ide sa ovim novim LED panelima, koji je najbolji, slikao sam poledjinu pa bih voleo da cujem sta sam dobio. I ono sto me je zacudilo je ovo probijanje bele boje.. Nije mi jasno zasto je ovako izrazeno, takodje zavisi od ugla gledanja. Zamolio bih nekog ko zna neki sajt ili najbolja setovanja za sliku (DTV, analogna, HDMI). Ostalo je fantasticno, HD je full, kad dobijem jaci net, probacu i SMART opcije :)

Bas probija, da li smeta pri normalnom koriscenju?

Obavezno reklamiraj, to je uzas zivi nebih ga trpio nema sanse, a to sto je made in hungary neka te nebrine 90% tv-ova na ovom trzistu je odozdo jer su fabrike z aistocni dio evrope u madjarskoj.

Imam i samsungov 32A656 koji je izmislio kvalitet slike za ovaj. Samo sto nema dosta opcija koje ima ovaj. Mislite da mogu da ga reklamiram za ovo? Mislio sam da prvo nije problem do Samsunga, da je takav panel

Pa odes lepo do radnje gde si kupio i trazis da ti ukljuce drugi tv.Ako je i na drugom tv-u isto probijanje kao i kod tebe onda je verovatno takva cela serija a ako je manje probijanje onda trazis da ti daju drugi tv.

Kako bih mogao u radnji da proverim probijanje? Odakle da pustim crnu pozadinu? Jos je i dobro osvetljeno

Nazad
Vrh Dno