Šta je novo?

Samsung TV (32D550) sortiranje kanala???

KurtK

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2010
Poena
245
Dakle da li moze neko da mi objasni kako je Samsung zamislio da ja sortiram kanale, a da ne provedem tri dana pred TV-om? Da li postoji laksi nacin od odlaska u channel manager, tools edit chanell number pa ukucas broj pa tako za svaki kanal?

Prosto ne zelim da verujem da je to jedini nacin.
Hvala

Isto sam se nervirao kod mog Samsung UE40D6500 oko ručnog sortiranja kanala. Problem sam rešio tako što sam na USB stik očitao kanale iz TVa, prebacio na PC i editovao, reimenova i sortirao ih prema svojim željama, pomoću programa Channel List PC Editor, snimio izmenjen fajl (kod mene: channel_list_UE40D6500_1101.scm) i vratio ga nazad u TV, koji se automatski, po unošenju fajla restartuje... i voila...

Poslednja izmena:
Prosto mi je neverovatno da svi ti pametni ljudi koji rade u Samsungu nisu umeli da naprave da covek moze da sortira kanale normalno... Znaci katastrofa..

E sad sto se tice sortiranja preko kompa, pa znaci ja moram da gledam tv, motam kanale jurim koji je gde i upisujem na PC-u koliko kapiram? Mislim i to je malo cimanje, ali svakako bolje od default opcije.

Hvala u svakom slucaju probacu cim budem imao vremena :)

Znači ti se "akaš" sa analognim kanalima? Kod digitalnih ovaj programčić ima više efekta, jer su kanali već imenovani, dok kod analognih moraš prvo da ideš redom i dodeliš im ime, pa onda da ih ređaš. Jeste lakše, ali i dalje je smor.

Znači ti se "akaš" sa analognim kanalima? Kod digitalnih ovaj programčić ima više efekta, jer su kanali već imenovani, dok kod analognih moraš prvo da ideš redom i dodeliš im ime, pa onda da ih ređaš. Jeste lakše, ali i dalje je smor.

Ma da analogni kanali til death! :p
Imam i jednog LG-a LCD koji ima normalan sistem za sortiranje, prosto sam i dalje u soku da tolika kompanija prakticno lider kada su u pitaju TV uredjaji, ima tolki bol u onoj stvari da obicnu stvar covek ne moze da odradi... sta je tek sa obicnim ljudima, npr moj cale/keva nikada ne bi ni pronasli opciju, a kamo li da bleje tri dana ne bi li sortirali kanale...

I gledam kod ortaka i na nekom ultra fensi 3D LCD-u je potpuno ista prica. Cak npr i ako imas qwerty Samsung daljinac, nece npr u aplikaciji Youtube da kuca tekst nego moras da setas po abecedi.. kakav FAIL, smart TV my ass.

Pa kao i titlovi, koje kad staviš na najveće, jako su bedni i minijaturni. Velika mana je i nemogućnost pomeranja istih, pa kada krene sa usb-a serija sa uvodnom špicom od 10 minuta, ili postoje hardcoded titlovi, možeš da se slikaš.
Ali, da se vratim na temu, prava agonija nastaje kada se na digitalnoj kablovskoj pojave novi kanali. Posle čak i manuelnog searcha, samo određene frekvencije, vrati listu kanala na redosled provajdera, što iziskuje novo sortiranje. Igre bez granica.

Nisam znao za sve to, nemam reci, cist FAIL.

Ja na mom matorom LG-u lh2000 imam pomeranje titlova i normalno sortiranje kanala. Keve mi za mene je to cist bezobrazluk, indijanci pravili firmware za tv a da ga nikad nisu sami probali... A djubre je i na onom od 300 i 2000€...

Poslednja izmena:
ljudi hvala vama i Bogu sto sam pronasao ovu temu, kupio cale svom matorom( mom dedi) juce Samsung 3D TV UE32D6530, neki toboz poslednja generacije, ali tuki kad meni deda od 85 leta kaze da sam nesposoban jer ne znam kako da sortiram kanale. Mnogo sam iznenadjen time sto Samsungovi inzenjeri nisu mogli da daju jednostavno resenje za sortiranje kanale ili ih jednostavno nije zanimalo( a bitno je da ima bezicni net i ostale gluposti). Hvala ljudi puno .... pozzz rodjaci

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno