Šta je novo?

Samsung TFT vs. Sony TFT

• Začetnik teme Začetnik teme Daki77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Daki77

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2004
Poena
620
Sta mislite o TFT Samsungu 172n? Kakvav je u odnosu na Sony-je? Otprilike mi svi kazu "kad vec dajes toliku kintu (500e), onda dodaj jos "malo" (oko 100e) pa bar uzmi nekog Sony-ja"! Koliko sam ja upoznat sa ovim stvarima Sony u vezi TFT-a nije bas toliko odmakao kao Samsung (ili gresim)?!?!
Cak je i dobio editor's choice na testu gde je bio i Sony, a za Sony-ja postoje i neke spekulacije da panel na njihovim TFT-ima uopste nije njihov?!?!! "Ne znam, nisam pametan" 🙂 .....Dakle, kakva su vasa saznanja u vezi ove teme, koje su preporuke, iskustva i da li se za 100e+ zaista dobija na kvalitetu ili se samo placa ime?!

Ako imas kintu uzmi Sony X73 i neces pogresiti. Garantujem.

Takodje probaj i s73. U svakomslucaju probaj pre no sto kupis...

Sony HX73 bolji izbor ako ti nije zao 130-140 evra koliko je skuplji. Odziv 16ms i puno bolji izgled po meni. Ja sam se razmisljao izmedju Samsunga 173T koji je jaci od 172N modela i opet se odlucio za Sony. To da nije Sonyjev panel u njemu je istina. Ja nisam neki ekspert i nisam probao Samsunga tako da me ne shvatas ozbiljno...

Sony S73 ima za mnogo manje od 500€, tako da ako ti se on dopada, Samsunzi po slicnoj ceni nema sta da traze.

Ljudi, sad sam se zbunio-jel' je S73 isto sto i HS73?!?! U vezi HS73, podaci na net-u su jako konfuzni-na zvanicnom Sony-jevom site-u (i skoro samo na njemu) pise da je response time 16ms, ali na vecini ostalih site-ova pise da je 20ms!!! Da li neko ima tacne informacije?!

Ma HS je znacajno losiji od S73 i te dve serije nemaju veze jedna sa drugom.

A gde kupiti Sony HX73? U "Monitor-u" ga nece biti do daljneg!Tamo mu je cena 570e.

drjackyll je napisao(la):
Ako imas kintu uzmi Sony X73 i neces pogresiti. Garantujem.
OK, 'ajmo sada drjackyll, Ivan... ja :d ... i jos ko je vlasnik HX73 monitora uglas!!!! 😀
"Pa kakav dizajn, pa slika, pa odziv... ma, sve bre specifikacije... ukratko, PERVERZIJA!!!" 😀 😀

Iznogoud je napisao(la):
A gde kupiti Sony HX73? U "Monitor-u" ga nece biti do daljneg!Tamo mu je cena 570e.
Ja sam ga uzeo kod mog druga simpsona... i mog druga Uzelca! :d

Za te neke pare, ali ne tako "fantomske" (ima cenu, ali ga nema na lageru i nece ga biti do daljnjeg!)

I ja trazio kod svih ozbiljnijih prodavaca u Bgd-u i jedino sto imaju Sony-jeve 15-ice.....od 17-ica trenutno nista!!! 🙁

Sonyja valja Pakom, pa probaj tamo.
Inace, super je monitor, al tih 6xx tako bodu oci...to ti je investicija za buducnost, kupis ga i ne menjas monitor bar sledece 2 godine.

nesharm je napisao(la):
Sonyja valja Pakom, pa probaj tamo.
Inace, super je monitor, al tih 6xx tako bodu oci...to ti je investicija za buducnost, kupis ga i ne menjas monitor bar sledece 2 godine.

A jel moze to, ja odem u Pakom i kupim nesto?Nikada nisam cuo da je neko kupio direktno u Pakomu??

simpson H je napisao(la):
A jel moze to, ja odem u Pakom i kupim nesto?Nikada nisam cuo da je neko kupio direktno u Pakomu??

Trebalo bi da može... koliko ja znam Pakom ima i maloprodaju.

Ja zvao Pakom dali mi dilere kod kojih ima.U ponedeljak kupio u DESK doduse samo su ovaj jos imali. Cena oko 41000 ili 585 evra.

Nazad
Vrh Dno