Bane® je napisao(la):Čekaj, izvini, šta bre fali 171s? Pivot, podešavanje po visini, rotacioni stalak i ajde rećiću koji procenat lošija slika od recimo 710N, ali ću to samo da kažem da me ne smorite da branim svoj monitor jer je to poslednje što bi radio. Meni su razlike na TFT monitorima zaista smešne, kapa dole onima koji mogu lepo da uoče razlike i provale koji je kakav monitor. 171s, makar moj, je Made in UK, i ne mora on uopšte ništa lošiji od da bude od 710N, a čini mi se nikako od 710V...
pushi ga...simpson H je napisao(la):Bane sta da ti kazem sem da drzis XELO na stolu :d :d
Sasa je napisao(la):A gde ste svi vi to videli 173S ?
Max ?
Ne secam se ni da li je postojao 172S, a znam da se prodavao 172V koji je bio najjeftiniji 172 svojevremeno. Ako je on bio najjeftiniji, logicno je da 172S ne postoji.
ACR je napisao(la):Može neki info gde može kvalitetno da se kupi 710N? (da garantovano nije Made In Slovačka i da bude no dead pix, odnosno da se prodavac ne mršti kad tražim da pogledam?) Može i na PM da ne bude reklame za firmu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari