Šta je novo?

Samsung SyncMaster T220

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Samsung SyncMaster T220 je novajlija iz "Trendy" serije ovog velikog proizvođača. Ako izuzmemo fantastični dizajn i visok kvalitet izrade, dolazimo do vrednosti dinamičkog kontrasta od impresivnih 20.000 : 1 i odziva od sada već standardne 2 milisekunde. Verzija sa sufiksom HD poseduje i digitalni TV tjuner, ali smo se u ovom testu posvetili standardnom izdanju sa DVI i D-Sub konektorima...

Više o tome...

Pa cekaj jel sad ovaj monitor ima ili nema HDMI?! Na slici se lepo vidi da ima, na monitoru pise da ima, a u razlozima za protiv pise da nema?!

Poslednja izmena:
T220 = DVI + D-Sub, nema tv tunner i HDMI
T220 HD = DVI + D-Sub, TV-tunner i sve ostale konektore kao na slici

Taman sam se ponadao da ima nesto za te novce u PVA varijanti
kad ono TN ...

Poslednja izmena:
Nema, dve verzije postoje, a mi smo koristili T220HD, bez testiranja TV tjuner dela, praktično kao da smo testirali T220 (vanila).

Input lag, kako bi to testirao? PerPixerAn-om?

Jel vredi on ove pare oko 330 eura ili ima nesto bolje za tu lovu?Mislim na obican t220 bez tv tjunera.

Sto se slike tice jedino priznajem xVA panele ...ovi TN su da se izrazim ...bolje ne
Kupio sam ViewSonic 22" VX2240W-2 ... a pored njega mi na drugom racunaru stoji
19" Belinea 10 19 20 (PVA 8ms)
Belinea je jednostavno odmor za oci naspram ovog shistavog bljestavog :crash:
Tako da ... cekamo pristupacne 22" xVA panele

Jel vredi on ove pare oko 330 eura ili ima nesto bolje za tu lovu?Mislim na obican t220 bez tv tjunera.

Vredi. Prvi utisak...fantastican monitor. Probija malo vise nego sto sam ocekivao ali generalno to probijanje (mislim na pozadinsko osvetljenje naravno) primecujem jedino kada zelim da ga primetim :)
Onaj sumanuti dinamicki kontrast naravno nicemu ne sluzi :) ali nista zato...Natural Color Pro i za 30 sek. sve je podeseno. Sve u svemu topla preporuka.

Vredi. Prvi utisak...fantastican monitor. Probija malo vise nego sto sam ocekivao ali generalno to probijanje (mislim na pozadinsko osvetljenje naravno) primecujem jedino kada zelim da ga primetim :)
Onaj sumanuti dinamicki kontrast naravno nicemu ne sluzi :) ali nista zato...Natural Color Pro i za 30 sek. sve je podeseno. Sve u svemu topla preporuka.
Ok,hvala na odgovoru.Vec duze vreme se dvoumim izmedju ovog t220 ili 2232bw ali po svemu sudeci bice to ipak model t220.Samo sam cekao da cujem utiske direktno od ljudi koji vec imaju t220.
Pozdrav.

Definitivno kupi T220 pre nego 2232BW, ako je cena slična. Ako ništa (a izgleda da jeste bar za nijansu bolji), neuporedivo je lepši...

Definitivno kupi T220 pre nego 2232BW, ako je cena slična. Ako ništa (a izgleda da jeste bar za nijansu bolji), neuporedivo je lepši...
Pa cena je oko 70 eura na strani t220.A da je lepsi od 2232 to svakako stoji.Mislim da cu kupiti ipak t220 ako ni zbog cega drugog onda zbog dizajna a i noviji je model i nema frke oko panela .Kod t220 je samsungov panel u pitanju.

Ako ti nije problem 70 evra, ok, mada ja lično mislim da je to previše...

pa rece covek da ce uzeti T220?!
nije los izgled T200 ali je malo bzvz sto se preliva na crvenu...ali mozda se to bas nekom svidja...

Ne, to baš dobro izgleda. Nije to crvena crvena, nego diskretno...

Izgleda fenomenalno. Licno nisam ljuitelj "fancy" stvarcica ali ta crvena se lepo uklapa. Naravno ukusi su razliciti.

Da li je ovaj monitor dobar izbor za x360/ps3?

Ja bih išao na LCDTV zbog hardverskog reskaliranja. A i xVA i IPS mnogo više gode Xboxu...

Ako ti nije problem 70 evra, ok, mada ja lično mislim da je to previše...
Vidim da je u jednoj firmi t220 pao na 300 eura tako da vise nije razlika od 70 eura izmedju t220 i 2232 pa mislim da se isplati sada kupovina samsunga t220.
U svakom slucaju hvala na preporuci.

I da javim da sam kupio samsung t220 i mislim da nisam pogresio.Posto mu je cena malo pala u jednoj radnji odlucio sam se za ovaj model.Platio sam ga 23900 dinara i mislim da je dobra kupovina.

Slazem se, odlican monitor!

Stigao mi je sinoc i cena od 23 500 (koliko sam ja platio) je skroz opravdana.

Preporuka!

A jel postoje i neke druge nijanse, ili samo ova crvena? (fuj!)

Ili koji sličan, ali sa skroz konzervativnim dizajnom? (tipa 940bw i slično)

/off/ @ Markomaniax: šta ti piše u potpisu, ako nije tajna? /end off/

Poslednja izmena:
off/ hehe mislim da je retko ko provalio.

Moras da citas kao englez, i da pri tom slusas sebe.

`Sutra cemo pretchi mnogo milja biciklom` rece leonardo di kaprio (koga bas i ne volim) u filmu `Plaza` ,mislim da se tako zove. :p

Vrh Dno