Šta je novo?

Samsung SyncMaster 959NF - gde ga naći?

DR_PONJA

Slavan
Učlanjen(a)
24.07.2005
Poena
301
Pozdrav! Molim za pomoć.

Samsung SyncMaster 959NF tražim tačno 3 nedelje. Za to vreme proverio sam magacine preko 50 prodavnica računarske opreme, ali bez uspeha. Uprkos tome, na većini WEB prezentacija tih firmi stoji da pomenuti monitor trenutno imaju na lageru i da mu je cena koji evro iznad 200. Nakon okretanja broja telefona dotične firme slika se menja uz reči prodavca: "Pa nemamo taj monitor, ali imamo 997MB!"

E sad... Da li neko zna gde se može naći neki zaostali primerak sjajnog Samsung SyncMaster 959NF-a?

Poslednja izmena:
Ja sam se skoro isto tako smarao i na kraju sam kupio taj samsung.
Nemam zamerki a i nisam neki strucnjak pa da sad primecujem neka loodila :)
Monitor ima izrazen(bas kad zagledas)moire efekat na sivoj povrsini i to je sve sto sam primetio,ostalo pici:)bajdvej naisao sam na mozda jos tri modela usput LG920p(ima ga ortak i nije nesto zadovoljan-za te pare)jos jedan lg i jos jedan-ne znam koji bese.Svi su fazonu to se kao ne pravi,ne isplati se itd.
P.S.Sad,ti mozda i nisi trazio ovoliko pomoci,al ajd:)....

ja sam jurio za drugara 959nf i nasao sam ga u com trade-u. e sad to je bilo pre mesec dva tako da ne znam da li ga imaju jos. cena je bila nekih 260€ ako se dobro secam.

A zasto neprobas u Erccommerc-u onu su ja mislim distributeri kod nas za SAMSUNG sto znaci da je najjeftinije kod njih i najveca garancija.

Pogresna ti je logika za cenu... Kasce ti se samo...

mozda jedino da nadjes negde polovan...

Cini mi se da ga imaju u Eurolink-u za 204 evra

Mnogo je to niska cena... :trust:

ma de niska ? ovi novi 959nf-ovi zuje, pishte, chice ko ludi. moj nema ni godinu dana a vec zuji.

e jos niste ukapirali da ovaj 959NF sto ima da se kupi sada, NIJE
onaj stari?!

sad jesmo :D :( moj chak nije iz slovenije ili madjarske koji su bili na loshem glasu vec iz kine ali eto opet zuji.

opet pitam zna li neko da li je zujanje dovoljan razlog za reklamaciju ?

pre 4 godine sam kupio 959NF i pre godinu i po dana sam kupio drugi 959NF, ovaj mladji je bio ***** od samog starta: konvergencija ne moze da se dovede u red, pisti zuji... i mutniji je od onog starog (!?!) iako je mladji!

Naravno da jeste nisi kupio sistemski zvucnik nego monitor :d

Nazad
Vrh Dno