Šta je novo?

Samsung SyncMaster 940BW - Problem Sa Osvetljenjem

DeteZvezda

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2007
Poena
301
Cao Ljudovi ... Skoro Sam Kupio Samsung SyncMaster 940BW :cuss: I Nisam Bas Nesto Zadovoljan ... Osvetljenje Na Razlicitim Mestima Monitora , Tacnije U Gornjem I Donjem Delu Se Razlikuje , Tako Da U Donjem Delu Boja Izgleda Bledja A U Gornjem Tamnija ... Dali Je Ovo Slucaj Na Svim Monitorima Ili Ne ... Znam Da Nijansa Boje Nemoze Da Bude Bas Potpuno Ista , Ali Je Kod Mene Malo Vise Izrazena , Prosto Iritira ... NPR : U Start Meniju Ikone Foldera Su Gore Jedne Boje A Dole Druge :(

Imam isti monitor ali bez pomenutog problema, koristim ga vec 9 meseca i do sada nisam primetio nista lose (savrsen je). Najverovatnije je problem kod tebe, probaj da ga nakacis na neki drugi racuna ili da ga probas spojiti preko analognog prikljucka (i kablovi znaju da prave probleme) i ako ni onda nema promene imas razloga da ga vratis na reklamaciju

... Kod Mene Je Prikljucen Na D-Sub , DVI Na Karti Mi Nesto Neradi ... Probao Sam I Na Drugom Racunaru , I Preko DVI-a . Isti Problem ... BTW , Sta Si Koristio Za Podesavanje Boja ? ...

sve sam podesavao preko menija, igrao se dok nisam dobio to sto sam hteo. ne secam se kada sam zadnji put tamo nesto cackao. ali ni pre ni posle podesavanja nisam imao takav problem kao ti

Mislim da je to vertikalnog ugla monitora. Ako jeste u tome problem, to je normalno za tft. I na svim koje sam video, narocito na vecim dijagonalama je jako izrazeno a ne "nije bas ista nijansa". Probaj da smanjujes gamu u driverima. Nece resiti ovaj problem ali ce da bude lepsa slika.

To Odprilike Izgleda Ovako:

Koja God Podesavanja Da Dam Uvek Je Isto . Takodje Iz Svih Mogucih Uglova Je Uvek Isto . Sta Mislite Dali Je Ovo Za Reklamaciju ?

Dao sam monitor na reklamaciju i pre neki dan je vracen. Uz obrazlozenje da je osvetljenje u granicama normale (drugo nisam ni ocekivao). Ukljucim ja monitor, kad na njemu crna elipsata mrlja od nekih tri milimetra u donjem desnom uglu ekrana. I tako je ponovo vracen na reklamaciju. Skart narode, skart.

Vrh Dno