BigNoobowski
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.07.2012
- Poena
- 159
Pozdrav svim forumašima. Imam navedeni monitor već 6 godina i radio je bez greške sve do pre par dana. Pojavio se problem u smislu da se po uključivanju kompa slika na monitoru pojavi tek posle 2 sata, i onda radi besprekorno. Ali ako stavim komp u sleep mod što duže bude u njemu to će više vremena trebati da se pojavi slika kada ga probudim. Nije do sistema, čuje se windows ali monitor ne baca sliku, a nije ni do grafike.
E sad došao sam do interesantnog otkrića, pošto mi se činilo da je stvar u tome da mu treba dosta da se zagreje, probao sam da duvam vreli vazduh fenom u zadnji deo monitora
, i slika se pojavi čim plastika postane vrela. Probao sam sistem zagrevanja i tako što sam stavio monitor da stoji na suncu i kada sam ga povezao ponovo se slika ponovo pojavila. Dakle definitivno reaguje na toplotu. Zna li neko da mi kaže šta bi moglo biti u pitanju?
E sad došao sam do interesantnog otkrića, pošto mi se činilo da je stvar u tome da mu treba dosta da se zagreje, probao sam da duvam vreli vazduh fenom u zadnji deo monitora
Poslednja izmena: