Šta je novo?

Samsung SyncMaster 275T

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Nakon već dosta hvaljenog SyncMaster 244T monitora, profesionalni korisnici su dobili još jedan model na čiju se vernu reprodukciju boja, uniformnost i kontrast mogu potpuno osloniti. Iako je rezolucija u odnosu na SM244T ostala ista, uz nešto veću tačku, 275T nudi veću preglednost, a odličan je izbor i za zahtevne igrače…

Više o tome...

Nakon već dosta hvaljenog SyncMaster 244T monitora, profesionalni korisnici su dobili još jedan model na čiju se vernu reprodukciju boja, uniformnost i kontrast mogu potpuno osloniti. Iako je rezolucija u odnosu na SM244T ostala ista, uz nešto veću tačku, 275T nudi veću preglednost, a odličan je izbor i za zahtevne igrače…

Više o tome...

Greska u tablici na kraju Dijagonala / tehnologija 19 " / TN+Film LCD TFT

Promenjeno...

MAxo jedno pitanje ,koje verujem zanima sve one sa malo slabijim vidom - kako deluje dot pitch od 0.303mm,to je najveca velicina tacke od svih lcd monitora koje sam video.

Iz tog razloga sam umesto 17 inca uzeo 19tku,sada ne bih 20" vec jurim 22ku,ali me bash zanima kolika su slova na ovom 275T monitoru.

I za kraj da li monitor prevelik za shiriniu pogleda ljudskog oka,tj mora li se cesto pomerati glava da bi video ceo ekran lagodno?

Meni deluje malo preveliko, jer imam 24-ku sa istom rezolucijom. Ona ima najmanju tačku, a 275T najveću i to se vidi poprilično. Ali sve je, mislim, stvar navike. Meni je to preveliko, jer sedim blizu monitora (25 do 30 cm) uvek. U tom slučaju je monitor prevelik (odgovor na tvoje pitanje), ali ako se udaljiš, onda nije...

A sta mu ovo dodje:

Ugao gledanja (H/V) 178??/178??

Lici na typo i problem sa enkodingom :)

izgleda. kod mene u dreamweaveru je bilo sve ok, čitano sa UTF-8 / Unicode

Kod mene umesto imena autora pise ime monitora :)

Prilozi

• 275T.JPG
    275T.JPG
    168.7 KB · Pregleda: 75
Nazad
Vrh Dno