Šta je novo?

Samsung smart tv i Popcorn aplikacija

Markic

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2013
Poena
555
Moja oprema  
Laptop
Macbook Air M1, HP Pavilion 17
Mobilni telefon
Google Pixel 8 Pro
Pametni uređaji
Galaxy Watch 4 Classic
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam Samsung smart tv serije 5.Koristim na laptopu aplikaciju PopcornTime.Naime kada strimujem video sa Popcorn-a na TV,u početku ga strimuje odlično,ali u jednom trenutku na TV izađe obaveštenje problem sa mrežnom vezom i tada mi TV prekine vezu za WiFi internetom,to traje kratko,pa se TV ubrzo ponovo konektuje na WiFi.Ne znam šta da radim jel ima rešenja sa ovim strimovanjem ili da "strimujem" preko HDMI-a?

kako se ponasa preko Lan-a?....preko HDMI je druga pesma....kao da ti TV glumi monitor....

kako se ponasa preko Lan-a?....preko HDMI je druga pesma....kao da ti TV glumi monitor....

Probaću preko Lan-a pa ću videti.Interesantno je da TV gubi WiFi samo kada strimujem nešto preko PopcornTime-a

ja koristim PopCornTime u kombinaciji sa Chromecast nakacen na TV...i nema pucanja,a samo i mogu preko Wifi-ja.....

ja koristim PopCornTime u kombinaciji sa Chromecast nakacen na TV...i nema pucanja,a samo i mogu preko Wifi-ja.....

A gde da nađem Chromecast u Srbiji?Stvarno mi je glupo,kada hoću neki film da odgledam,krenem sa gledanjem,a ono posle 10 min,nekada i 5 min,samo izbaci problem sa mrežnom vezom i izbaci me iz filma,pritom se na laptopu film uredno skida.Brzina neta je 10 mb/s tako da nije problem do neta,bar ja mislim

I meni se slično dešava u kombinaciji LG smart TV + laptop + Serviio... Smara to prilično, tako da sada obično prebacim sve skinuto na ext HDD, koji je nakačen na TV.

Ali stvarno je glupo da nemaju rešenje za taj problem,šta ga izaziva i zbog čega.Upravu si da stvarno to smara0

Mislim da je problem u samom programu kada ide preko wifi - probajte preko LAN kabla pa javite utiske. ;)
p.s. I meni isto tako puca na samsung serija 7 i na sony bravia preko wifi.

mozda ima u veze to sto za protokol koristi neku torrent varijantu,pa mozda zavisi i koji se film gleda....a ima sada jedan CC na kupprod...*** trazi lik 40€

Videću večeras to sa LAN kablom,pa javljam,jeste glupo da ga povezujem preko Lan kabla,a ne preko WiFi,ali bolje nekako,nego nikako

Brzo su vratili domen,ali nije sigurno problem zbog toga

Preko LAN kabla radi OK,ali mi je Lan previše kratak,pa bih morao da cimam ruter do TV u drugoj sobi,što je baš nezgodno,jedino da nađem negde neki duži kabl.Definitivno je problem do popcorn-a,moraću da im pišem da reše problem strimovanja preko WiFi-a

Zna li neko kako namestiti popcorn da po default strimuje na neki uredjaj (bez da se bira klikom na ikonicu pored watch now)i a ne da prikazuje film na uredjaju (u pitanju je Win7 pc)?

Zna li neko kako namestiti popcorn da po default strimuje na neki uredjaj (bez da se bira klikom na ikonicu pored watch now)i a ne da prikazuje film na uredjaju (u pitanju je Win7 pc)?

Mislim da na Popcorn-u ne može da se namesti da odmah strimuje na neki uređaj.To je isto glupost,a može da se namesti da default strimuje u VLC

:)..dobro,prisao si kompu,pokrenuo PopCorn Time,odabrao film....i sad smara odabir zeljenog playera,tj gde zelimo da nam film ide...e bas palamudimo.....

Nije to neki problem,Ali nekada cak nece ni da strimuje na TV,to je problem

Hteo sam još da pitam da li bi značilo nešto ako na TV promenim region na USA,da li bih dobio više aplikacija na Smart Hub-u ili ne bih,a opet da li može nastati problem sa kablovskim kanalima ako mi je region USA?

Na kompjuteru koristim Popcorn Time, i kada pokrenem streamovanje na TV-u se nista ne desava, da li treba neki program da bih pokrenuo streamovanje?

ne treba...trebalo bi na tv da krene film...

Ja Popcorn Time gledam na tv-u tako sto mi je tv sekundarni monitor. Prebacujem HDMI kablom sa PC-a na tv sliku. Neznam da li je to stalno ali sam u zadnje vreme primetio da mi pri kraju filma nije bas sinhronizovan zvuk sa slikom (nije velika razlika ali sam primetio). Koristio sam najnoviju verziju kojom nisam nesto bio zadovoljan pa sam se vratio na stariju verziju. Da li to mozda ima neke veze?

Nazad
Vrh Dno