Šta je novo?

Samsung Smart TV Evolution Kit ima li ga kod nas?

Nikola1

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
650
Verovatno ste upoznati da obican procesor na smart televizorima pretvara u qvad sa ugradnjom kita pozadi na odredjeno mesto,pa me zanima da li je ta stvarcica opste stigla kod nas?Konkretno kod mene je model 6500 i ima mesto za tu stvarcicu sto je extra stvar za ubrzanje jer radi sporo.

Vidim i ja koje modele podrzava,ali sto bi onda moj tv imao takav prikljucak ako nije predvidjen ili se ne moze koristiti za evolution kit.Ne verujem da je stavljen samo za ukras.Jel ima jos netko takav prikljucak na modelima iz 2011 i 2012 godine?

I ja sam to gledao da mnogi noviji modeli to nemaju a zasto nemam pojma i dolazim do zakljucka da samo odredjeni imaju.Moj je proglasen u 2011 za pobednika godine i verovatno taj prikljucak imaju neki bolji modeli koji su oni smatrali da ga treba ugraditi.Ne vidim drugo objasnjenje.

Evo nakon malo vremena na moju zalost uverih se da ipak moj model nema mesto za evolution kit nego je to drugi interfejs za satelitske kartice.Za evolution kit pravi se posebno i na njemu pise jasno samsung evolution kit sto za sada imaju televizori samo iz serije osam.Licno sam proverio na osmici.Tek ce novi ovogodisnji modeli sto treba da izadju imati podrsku za evolution kit.

Nazad
Vrh Dno