Šta je novo?

Samsung SMART - dodaci, aplikacije...

darkos

Čuven
Učlanjen(a)
23.03.2003
Poena
679
Ne nađoh na forumu sličnu temu, ako postoji zamolio bih moderatore da prebace moj post tamo :)

Od nedavno sam vlasnik Samsung EH5300 televizora. Polako otkrivam sve mogućnosti Smart-a, i najviše me interesuje da li postoji mogućnost da od tableta/telefona (android) napravim touch pad/tastaturu kojim bih pokretao kursor po ekranu tv-a? Isprobao sam sinoć razne (android) aplikacije, ali sve su samo zamena za daljinac... to bi mi značilo najviše zbog surfa na TVu i YoutTube-a.

Šta koristite od aplikacija na TVu? TuneIn radio je sasvim OK, a od onih koje sam još probao Blic ne radi najbolje (ne mogu da uđem u vest, već prikazuje samo naslov i prvu rečenicu teksta, kao kratki pregled vesti), a Osmatrač (web kamere po gradu) prikazuje statičnu sliku, kao da je snimak pauziran.

Takođe, da li mogu da koristim neku ne-Samsung web kameru za Skajp? (moju Logitech C270 ne prepoznaje, a 100$ za Samsung varijantu, hm... neće se desiti, bar ne kod mene :) )

da li si probao misha na USB.....???

Nisam, čuo sam da može, ali mi to ne radi posao, izbegao bih dodatnu tastaturu/miša zato što ne bih da gomilam hardver po dnevnoj, a i voleo bih da to bude preko tableta :) (na stranu što prvo moram da kupim dodatni komplet, a i to bih izbegao :D)

Na android marketu postoje neke aplikacije za smart telefone i tablete. Nemam Smasung TV pa ne mogu da probam. Za LG aplikacija sa android marketa radi.

Vrh Dno