Combuster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.03.2002
- Poena
- 619
Kupio sam SGH-C100 i imam problem da ga povezem sa pc-jem preko data kabla. Data kabl ima dve pozicije Data i D/L koliko sam razumeo D/L sluzi samo za unlock SIM-a a Data za flash-ovanje i prebacivanje melodija i ostalih zezalica. Kada ga povezem sa PC-jem na COM port i instaliram EasyGPRS v1.6 koja je najnovija u 98-ici mi odmah ubaci Samsung GPRS modem a pod XP-jem ne. Ja da uradim query modema nece ni da omirise. Instaliram softmobile2 sa standardnim drajverima za samsung-a, uradi query, easygprs krene neshto kao da ucitava prijavi mi dva error-a i opet nece da iscita sadrzaj memorije telefona. Probao sam sa ukljuchenim i iskljuchenim telefonom sa dva drajvera sa svim i svacim ali nisam uspeo. Na data kabl mogu da prikljuchim i punjac pa sam probao i sa njim i bez njega i bez rezultata. Dakle ako neko ima iskustva sa kachenjem Samsunga na PC neka mi objasni postupak i da link gde da skinem drajvere za njega. Na official Samsung site-u nema drajvera za C100 samo verzija EasyGPRS-a 1.6 koju sam budi receno download-ovao 3 puta *cca 74 MB* pa sam im poslao mail i ***** sve po spisku jer im je arhiva bila bad zip pa su nabacili ispravan zip koji je imao 35 mega na moju radost i na radost vecine samsung-ovaca worldwide.
Inace telefon je odlican jedino sto mu ni IRDA ne radi kako treba tj sluzi samo za kacenje na laptop ne moze sa drugim telefonima da komunicira....
Inace telefon je odlican jedino sto mu ni IRDA ne radi kako treba tj sluzi samo za kacenje na laptop ne moze sa drugim telefonima da komunicira....