Šta je novo?

Samsung SCX-4100 - Iskustva

vladoA

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2004
Poena
309
MIslim da naslov sve kaze, ali ajde da obrazloazim.

Razmisljam se da uzmeme ovaj multifunkcionalni stampac/skener/kopir, prvenstveno zbog stampanja i kopiranja koje mi ponekad treba. Interesuje me kako se pokazao u radu, stampanju, kao kopir, i koliko ste platitli reciklazu tonera ? Eventualni problemi ?

Iz specifikacije: Laserski uređaj koji štampa na običnom papiru brzinom od 15 strana u minutu a koji košta značajno manje nego inkdžet. Samostalno kopiranje sa crno-belim kopijama profesionalnog kvaliteta. Skeniranje u koloru do rezolucije od 4800dpi sa lakim slanjem skeniranih podataka preko emaila ili u fajl. SCX-4100 kombinuje tri moćne mašine u jedan uređaj koji štedi prostor i koji je idealan za male i kućne kancelarije.Specijalni TonerSave mod omogućava uštedu tonera i do 40%, a kaseta kapaciteta 250 listova znači ređe punjenje. Samsung SCX-4100 je uređaj za kopiranje, sekeniranje i štampanje bez kompromisa.

Nisam siguran dal se ovde radi o istom uredjaju, posto ovaj koji pominjes nema fax, a na poslu koristimo jedan takav. Licno, stampac mu radi kao npr. ml-1520, nema zamerki, kopir takodje dobro, skener uobicajeno rekao bih sporo, al` s obzirom o kakvom se uredjaju radi ne treba bas traziti dlaku u jajetu.
Mislim, za nekoga kome treba da ima i kopir, stampac i skener, ovo je odlican uredjaj, a pogotovo sto mi se cini da mu je cena relativno niska. Ovaj model kod mene ima i fax, koji takodje sasvim odradjuje posao, bez problema.

Poslednja izmena:
Kakvo je uopste stanje sa SAMSUNG printerima, kako se ponasaju? Kako stoje sa refill-om ketrudza? Ja planiram da uzmem SAMSUNG SmartJet koji ima i fax u sebi pa se dvoumim izmedju njega i HPa koji je 70E skuplji...

Malo da osvežim temu..i mene zanima jos nečije iskustvo sa ovim uređajem...SCX-4100 pošto je skuplji nekih 40e od običnog laserskog štampača...a nudi se sa 3 godine garancije..

Poslednja izmena:
Imamo i njega, osim drugih, u firmi.

Stampanje > odlicno,
RAd u mrezi > odlican,
Sceniranje > jako sporo,
Trajanje tonera > oko 4k stranica.
Kopiranje > brzo, odlicno

Nazad
Vrh Dno