Šta je novo?

Samsung S8000 Jet

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
Ja se izvinjavam, ali na Search-u nisam nashao temu posvecenu ovom telefonu.
Da li ga neko sa foruma ima?
Moze li taj neko da podeli utiske?
Da li postoji mogucnost skidanja dodatnih tema za telefon?

Ukratko:

Ima :)

Utisci su odlicni... Imam ga oko 5 meseci, nikad mi nije zakuco, telefon je dosta brz u radu, odlican odziv ekrana, po mom misljenju za te pare bio super fon(kazeem bio jer ipak je Wave sad tu ;) )

Na zadnje pitanje odgovor je ne

Moj drug ga je uzeo za 125e polovnog tako da ako su tvoji utisci tachni, mislim da je super proshao.

Nosio sam jedno vreme taj telefon a sada ga ima drug. Utisak, neupotrebljiv touchscreen, posle toga mi je sve bilo nebitno.

WoW, kako kontradiktorne izjave. Kako mislish neupotrebljiv, ja sam mislio da je dobar, pa ipak je to Samsungov AMOLED.

Verovatno je mislio na to što je ekran rezistivan.

I pored toga sto je rezistivan - fenomenalan odziv. Ne preterujem kada ovo kazem - kao neki kapacitivni.
Toliko je dobar.

Ja bio odusevljen.

A to sto je AMOLED, 3.1" (bese) i 800x480 je samo dodatni plus.

Nebitno sto je rezistivan, morao sam da "bijem" po ekranu da bih nesto uradio. Jako malo osetljivost. Sada kod drugara, isto...

"The only thing that stops it from being perfect is the resistive display. Or at least that was our first thought. But when we started tapping on the Jet's screen, we instantly forgot the technology behind it. As we already saw the same kind of display in our Samsung M8910 Pixon12 review we have no concerns about resistive displays used by Samsung any more.

It reacts to even the slightest touch just as a capacitive screen does, with the added bonus that you can use anything you want to interact with it - stylus, pencil, nails, gloves, etc. Writing, scrolling, typing, zooming - everything is as easy as on the capacitive screens of Samsung's M7600 and S8300."

Ovo je sa GSM Arene, iz testa Jet-a.
I bukvalno je takav bio moj primerak - odziv fantastican, nikakvo "nabadanje" :) nije bilo potrebno, prakticno je reagovao i na najmanji dodir...

U majku mu koja anomalija.

Izvinite na duplom postu.
Moj prijatelj je dobio telefon i strashno je zadovoljan.
Ja sam ga takodje probao i koliko mogu da primetim ekran je prelep ima prelep kontrast, a brzina odziva je solidna. Mislim video sam android uredjaje sa mnogo boljim odzivom, posebno kod skrolovanja, ali ovako kada trebaju da se klikcu stvari radi super.

Upravo to, mozda sam ja postao snob ali vidjao sam dosta bolje ekrane, cak i rezistivne.

U svakom sluchaju je mnogo bolje nego na bratovom S5230. Moze da se koristi sa lakocom, software je izuzetno responsivan, jedina opcija koja je po meni neupotrebljiva jeste ta da se slike prelistavaju naginjanjem telefona, ali to nema nikakve veze sa samim ekranom vec samim Software-om telefona. Samsung je chak ubacio kao neku trodimenzionalnu kocku koja se poziva pritiskom na jedan od fizichkih tastera telefona i od nje se moze stici do najkorishcenijih funkcija telefona, a pored toga jako je zabavno pomerati je i tu se stvarno vidi responsivnost ekrana.

Vrh Dno