Šta je novo?

Samsung S8000 Jet

Čuj čito, drž'o ga u ruci, care ...

Samsung više ne zna gde udara ... iskoristili su priliku kad su svi klecnuli da krenu da zakucavaju, ali su se IMHO malo zaleteli. Trenutno, ti imaš 8300, 8910 i M7600, svaki kao "flagship" u svojoj kategoriji, a nisu ih ni pošteno lansirali - eto najavljenih S8000, I8000, M8910 (Pixon 12) i da ne zaboravimo i I7500 Galaxy (Android).

Ko još lansira 6 "flagship" modela u godini (a možda brojka i nije konačna)?

Malo su sami sebi skočili u usta, čini mi se ... jer ni operateri (a još manje sitni trgovci) ni korisnici usluga mobilne telefonije neće menjati toliko brzo telefone. A i za ono malo njih što mogu i hoće da daju po 500 EUR na svakih 6 meseci za telefon - moraće da nastave tim trendom onda i dogodine. Koliko li košta njihov R&D, ne smem ni da zamislim ...

Slazem se sa tvojom analizom,Samsung je bahs krenuo u rizik pogotovo jer sve to radi u jeku ekonomske krize a doticni modeli su prilicno skupi.

Kakvi su tvoji utisci u vezi S8000,meni se dopao jer mu je velicina koliko toliko ok za telefon te klase i sto je ekran visoke rezolucije 800*480 sto bi znacilo zbog interneta,ali opet brine me dal su sitna slova jer je ekran 3.1 inca.Trebalo bi da bude brz i galan interfejs,barem tako kazu po netu,jer je procesor dosta brz a i OS je kazu jako dobar.

A sto neradi WiFi na mobu to nema veze.Iskreno sa doticnim nisam imao iskustva samo sam procitao na netu da ima probleme sa Wifi i da ni Samsung nezna do cega je problem.Ja licno najvise sam razocaran M8800 Pixon modelom tj. njegovom kamerom znaci tolko fame oko nicega 8mega pixela my ass drugar moj ga je uzeo kada sam video slike po danu i klipove kolko jadno izgledaju neko ce da se smeje ali 6300 Nokia pravi bolje slike po danu od Pixona a moja N95-8gb je sto se tice slika je profi foto aparat jos kad pomislim da sam hteo da se menjam za taj telefon jos i da doplatim.

Poslednja izmena:
gornja analiza je odlična, samo mi nije jasno
zašto je toliko modela izbacio i sve sličnih

opet, deluju mi nekako jeftino za to što nude
moguće sumnje su na kvalitet

nekako mi nisu privlačni, da se tako izrazim
moram da ga stavim u ruku, nema druge

Uvek je jedno kad ga vidiš na slici, a drugo kad ga uzmeš u ruku ... pitaj bilo koju devojku ... ;)

Kako god - Samsung je očigledno odlučio da uradi nešto drastično po pitanju svoje mobilne divizije, a što se kvaliteta tiče - u to nikako ne bih sumnjao ... možda u ovim "1 RSD uz bilo koji paket" telefonima, ali za FlagShip proizvod - nema šanse!

Vrh Dno