Šta je novo?

SAMSUNG s5263 Star II DNS ERROR

VUCKO-91

Slavan
Učlanjen(a)
21.08.2008
Poena
319
Konektujem se na neki wifi , bilo koji u gradu... I kad udjem u mini operu ili u njegov Interenet borwser... i recimo hocu na google... on posle 10 sec cekanja izbaci DNS error ....
Kazu da je neki problem sa IP adresom od tog routera na koji se ja zakacim...tj bilo kojeg...
i da su valjda oni lose namestili to i sad cela serija ovih telefona ima ovaj problem... sva ta resenja na internetu mi nisu jasna... Tvrde da ja trebam da ukucam neke ip adrese za DNS, a ja cak u posesavanjima na telefonu ne mogu da nadjem tako nesto...
Ovi u telenoru mi kazu da bi trebalo da mi reinstaliraju softver... a pretpostavljam da bi onda bilo isto.
Uglavnom, ako neko zna resenje neka napise!

pa tako ti je na svim telefonima. jedini wifi u NS-u koji radi ti je zvanični gradski. kad se konektuješ otvori praznu stranu browsera, automatski će ti učitati stranu za logovanje. upišeš gost/gost (u/p) i login i onda će ti raditi.
tako je i po kafićima sa hot spotovima. ako i ne zahtevaju login svejedno mora prazna strana da se otvori prvo, učita se njihova stranica i tek onda možeš dalje.

Znaci, u podesavanjima stavim da nemam pocetnu stranu u browseru i da cekam da mi da stranicu da se ulogujem?

Nazad
Vrh Dno