Šta je novo?

Samsung S3550 iz VIP-a ne moze da se dekodira (otkljuca)

cozmo

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2005
Poena
650
Kao sto kaze naslov teme. Elem, kako je istekao ugovor kod VIP-a, dadoh rodbini ovaj telefon (koji je u perfektnom stanju, cak mu i garancija jos nije istekla, jer smo ranije obnovili ugovor) da ga otkljucaju za druge mreze.

Ne lezi vraze ne moze da se otkljuca. Nosili su u tri servisa u Staroj Pazovi i nijedan box ne vidi telefon - inace telefon se uredno kaci na Samsung Kies, razmenjuje podatke sa kompom, sve uredno, puni se preko USB-a.

Pitanje se odnosi da li u ta tri servisa ne znaju to da odrade i da li je moguce da je VIP "hardverski" onemogucio otkljucavanje telefona? Ono sto sam video na netu je da se ovaj fon otkljucava u roku od minut i da nikakve zavrzlame ne postoje.

Dakle, samo da li je moguce (to je jedan serviser rekao navodno) da se "hardverski" osteti i da je nemoguce otkljucati ga. Meni to zvuci neverovatno.

Ali ajd da pitam...

Probaj u VIPu da ti telefon oni otključaju. Pošto oni više nisu vlasnici telefona već ti, nemaju pravo ni da ga ostavljaju zaključanog.

Telefon ti nisu prodali vec iznajmili tako da nemaju obavezu da daju unlock kod, bar tako kazu.

Sto se tice pitanja, ne bi me cudilo da jesu obzirom na politiku firme.

Sent using Tt.

Poslednja izmena:
^ Veze nema ovaj telefon sa Wave-om, Badom, itd.

Ah pojma nemam sta mi bi al' bio sam ubedjen da sam procitao 8530...:smash:

Nazad
Vrh Dno