Šta je novo?

Samsung s300 POMOC !!!

stanke

Čuven
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
619
znaci da li neko zna gde ima da se servisira FLAT kabal(ne radi mu veliki display),i ono najvaznije koliko to kosta ?
hvala na pomoci :)

zaboravio sam :
Koliko se isplati popravljati ga?zato sto je crko taj flat kabal posle 6meseci,a na njega kao ne vazi garancija..

Tesko da ces to moci uopste da popravis, meni je telefon bio na popravci 3 meseca u jednom renomiranom servisu , ali nisu uspeli nista da urade, stavili su neki kineski kabl koji je "drzao vodu" 3 dana...posle sam ponovo nosio da reklamiram i nesto su kao zamenili ali se sad gubi prijem i dalje ima problema sa ekranom. Druga varijatna je da narucis original komplet ceo kabl sa display-om, koji kosta koliko i nov telefon , sto se isto ne isplati.....Pogledaj mozda nadjes i neko drugo resenje u drugom servisu.
poz

javi sta si uradio

ajde mi reci gde si ti nosio tel na servis..
ili ako znas gde mogu da imaju taj flat..

Ljudi ovo mi je poprilicno hitno..ajde neka mi jos neko kaze jel imao isqustva sa ovim problemom i jel zna gde ga mogu resiti ?poz.

Poslednja izmena:
Za flat kabl kod Samsunga ce ti uzeti oko 50 novcanih jedinica, manje vise... isto tako i operacija moze biti manje vise uspesna...
poz

Nazad
Vrh Dno