Šta je novo?

Samsung s3 Clone

Kissme1

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poena
200
Interesuje me sta mislite o telefone pomenutom u naslovu : "Samsung s3 Clone"

Specifikacije: Armv7 Dual Core 1.2ghz
Display-om 4.8"
Andorid 4.1.5
1GB RAM / 16GB ROM
8MP rear camera, 1.3MP front camera
Support WiFi, Bluetooth, GPS

E sad ovde kod nas ga cene 15.000din , ali eto hteo sam da proverim u cemu je ovde caka .. Znam da kao i svaki kineski telefon mora da ima neku manu , ili mu se prazni baterija ili baguje , uglavnom su losi , medjutim ljudi koji ga prodaju evo gledao sam i preko interneta pa toliko hvale ovu kopiju da je prosto za nepoverovati.. Zato sam i postavio temu da vidim mozda je neko imao iskustva sa istim pa bi zeleo da podeli sa nama!

Ја сам се пре неки дан играо куд другарице на слави са неком ѕ3 копијом. Телефон генерално ради врло добро. Има мали лаг, али ништа страшно. Home дугме се малкице теже притиска у односу на оригинал.
Он је то добио из Кине. Да ли је овај о коме ти говориш или неки сличан, не знам. Углавном, он је скроз задовољан.
Жао ми је што немам неке детаљније информације.

Vidim da ima neki napredni Android :D

Batali ovo njesra i za te pare kupi neki polovan brandname phone... Imas u oglasima da biras... Zte, Alcatel, Huawei su daleko bolji izbor od ove lose kopije.

Vidim da ima neki napredni Android :D

Batali ovo njesra i za te pare kupi neki polovan brandname phone... Imas u oglasima da biras... Zte, Alcatel, Huawei su daleko bolji izbor od ove lose kopije.

Ma da i ja sam kontao nasao sam jedan htc evo 3d za te novce , ali sam bio radoznao da probam i nekog dobrog gineza , predpostavio sam da je nesto lose , ali kad sam cuo da ga toliko hvale , reko sto da ne :) , medjutim ako kazes da je los ..

Nazad
Vrh Dno