Šta je novo?

Samsung s24c750ps Problem?

mnesa015

Cenjen
Učlanjen(a)
22.02.2013
Poena
151
Nedavno sam kupio monitor samsung s24c750p. Izvesno vreme sam koristio PC sa dva monitora (stari na dvi izlazu i novi na hdmi izlazu). Tom prilikom sam uocio da mi je novi monitor na trenutak, par puta izgubio sliku na 1sec (monitor se ne ugasi, lampica i dalje sija, ali slika nestane na 1 sekundu). Takodje za to vreme, stari monitor nema prekida u prikazu slike. Pojava se nastavila i u situaciji kada pc radi samo sa jednim monitorom (novim samsung s24c750p na hdmi izlazu) i sa zamenjenom grafickom kartom. Pojava se desava jako retko, ali kad se pocne desavati, moze da se desi i par puta u roku od 20tak min.
Probao sam i install/deinstall driver-a i sa driver clean-erom, isto se desava. Trenutno ga testiram na drugom hdmi ulazu (monitor poseduje dva hdmi), da proverim da nije u pitanju neispravnost hdmi1 ulaza.
Zanima me da li je neko imao slicne probleme ili iskustva? Monitor je star svega 3nedelje i u garanciji je, ali se plasim da ga reklamiram jer se pojava jako retko desava i nema sablona, tako da monitor moze da provede svojih max45 dana u servisu a da oni to ne primete i da mi ga vrate nepopravljenog. (ne verujem da ce neko sedeti ispred monitora par sati i truditi se da primeti pojavu)

Pozz i unapred hvala na odgovorima.

Vrh Dno