Šta je novo?

Samsung S24A350H LED LCD 24"

orckristeg

Slavan
Učlanjen(a)
11.09.2005
Poena
375
Naleteh na ovaj monitor upravo, za nekih 20 hiljada, pa me interesuje ima li ko iskustvo sa led monitorima??? Vredi li ovo cudo ove novce? Vec neki period se razmisljam da uzmem veci monitor, a ovaj za ovu dijagonalu mi deluje kao fina ponuda... Tako da bi mi znacio bilo kakav input :) hvala unapred!

Samo nova serija LED LCD monitora iz Samsunga. I dalje je entry level...

Entry su ti serije A100, A200 - koje su uglavnom B2B, zatim A300 i A350 koje su B2C...

Step-up su A450 kojih kod nas nema, pa A5xx koji su i B2B i B2C, i onda A650 kojih ima na kašičicu i koji je između Step-up i premium, kako gde...

Premium ide od serije A650... i to su koji su SPVA paneli i uglavnom namenjeni za B2B tržište (business), pa A750 koji je central station + 3D, pa A850 - isto B2B i pomalo B2C (novi PLS panel), i na kraju A950 koji je 3D gaming + 2D to 3D konverzija, plus bolestan dizajn...

Pogledaj testove prethodnika, serija 30. Naslednik je serija A300 i A350...

Poslednja izmena:
xD mnogo reci malo znacenja :D za mene barem :) hocu reci nista mi ovo nije pomoglo sto si napisao :D
da malo konkretizujem svoje pitanje/zabrinutost, za neki gejming i multimediju jel valja ovo cudo od monitora il jok :D al kontam da ovo sto si rekao "Samo nova serija LED LCD monitora iz Samsunga" u stvari znaci da samo ta serija valja, sve ostalo i nije bas vredno, tj da ovaj monitor i nije bas najbolje resenje. Ispravi me ako sam te pogresno razumeo? :D
U sustini u odnosu na monitor iz potpisa padalo mi je na pamet, da je onaj Benq 24'' fina zamena, a i nije nesto skup, pa sam danas video ovog samsunga koji po specifikaciji isto deluje ok, pa rekoh da pitam, kontam da postoji i neka varijanta izmedju koja je bolja od obe ove varijante, al reko ajd da postavim temu, ima ljudi koji se razumeju u sve to, tako da moze i neki treci predlog, za neki budzet 24'' monitor, prvenstveno za mlatimediju :D

Monitor je sasvim solidan, pa ako ne zahtevaš ne znam šta, možeš da uzmeš njega slobodno. Ako ti treba više, pazari seriju A550, koji je malo bolji.

ako cemo iskreno zamerku nisam nasao ni ovom mom iz potpisa, nego da vidim koliki je "dobitak" u odnosu na obicne lcd 24'' monitore... da li se nesto vise dobija za tih par hiljada vise ili je to sad sve jedno... i da dizajn ovog monitora mi je super a i uklopio bi mi se u koncept trenunutni pa ono... xD

juce sam video u nekom lokalnom shopu, 22'' iz iste serije i skroz mi kul deluje... jel kod ovog modela isto ima razlicitih panela, pa sta ti se zalomi, ili su svi isti? i koji je u ovom konkretnom modelu? vredili to sad tih 18hiljada (najjeftinije sto sam nasao)?

Uzeh monitor pre jedno 10ak dana, i prezadovoljan sam... Boje u odnosu na prethodnika (acer), su znatno izrazenije, i nekak mo vise prija ocima nego sto je bio slucaj sa proslim. Od mene svaka preporuka!

Nazad
Vrh Dno