Šta je novo?

Samsung S24 problem kod poziva

Korisnik88918

Zapažen
Učlanjen(a)
27.10.2023
Poena
5
Pozdrav svima, imam S24 i javlja mi se problem kada me neko normalno zove da se javim ali ne cujem sagovornika i stoji mi animacija kao da se nisam javio (nema info da pricam i koliko sekundi/minuta traje poziv), sa druge strane mene cuju dok pricam halo, halo... Pored toga sto ne cujem sagovornika i sto mi pokazuje da se nisam javio ne mogu ni da prekinem poziv. Telefon je nov, star mesec dana.

Ovo mi se vec desavalo na ranijim galaxy S modelima, dok mi se na iphonu nikad nije desilo.
Je l ima neko isti problem i do cega moze da bude? (deluje mi da je do softwera ali ne znam kako da resim)

Probas prvo factory reset, zamenu kartice, ako se javlja problem odes u servis Promobi i oni ti rese ako imas garanciju.

Kakav factory reset kad je telefo nov, star mesec dana... Inace imam e-sim pa mozda nesto moze da bude do toga, mada devojka ima S23 isto e-sim godinu dana sa snapdragon i nikad nije imala problema sa pozivima, a meni se to ranije stalno desavalo na s20 i s22. Ne znam koja je fora, da li je stvarno do procesora...

Nema veze sto je telefon nov. Nov telefon povuce cesto veci update pri prvom paljenju da nekada android na zalost trazi factory reset. Bolje ti je i to uraditi i eliminisati potencijalni problem sa drugim aplikacijama pa onda ici na servis.

Pisao sam ranije da One UI ima problem da mu druge aplikacije mogu raditi exploat dailera pa se cesto vide reklame na daileru prouzrokovane drugim aplikacijama.

Odradi factory reset i instaliraj minimalno osnovne aplikacije i testiraj kroz dva tri dana.

Iskreno bas je razocaravajuce da se to desava sa pozivom, a to je osnova telefona, pogotovo na ovakvom modelu... Juce se desilo prvi put na ovom modelu pa cemo videti kako ce se ponasati kroz par dana, probacu svakako factory reset ako se ponovi. Bolje da sam uzeo S23 sa snapdragonom, devojka nema nikakvih problema vec godinu dana.

I cisto da se nadovezem na telefon van ove teme oko poziva, izuzetno me nervira sto ne mogu da ugasim notifikacije za neke aplikacije, kao npr. device care i find my phone...

Mislim da gubiš vreme, S23 nema problem jer je Snap, a tvoj S24 je mrtvi Exynos (Samsnug procesor, uvek poznat po problemima). Probaj, ali ako se posle svega ponavlja jedino zamena telefona, u straoj S23 seriji svi su sa Snap. U novoj jedino Ultra ima Snap.

Naravno da bi bilo bolje (i povoljnije) da si uzeo s23 ;)

Uzeo sam nov S24 za 600e, dok je tada S23 bio 550e+. Mala mi je razlika u ceni, a dizajn mi je lepsi pa sam samo zato uzeo, a i sigurno cu vise dobiti kada ga budem prodavao, samo videcemo koliko ce opasti cena do sledece godine.

Za sada mi se nije ponovio ovaj problem, cekam da vidim kako ce se odvijati situacija pa onda reset radim.

Da li koristis neku aplikaciju za snimanje razgovora?

Pisao sam na temi za S24, probaj da prebacis na 3G ako ti je slab signal na 4G-u.

Vrh Dno