Šta je novo?

Mobilni telefon Samsung S20FE ili A52s

Koji mobilni telefon kupiti

desp

Znamenit
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
1,025
Razmišljam se između modela Samsung S20FE (SD 865) i A52s (SD 778G) za koji očekujem da će biti dostupan za 15tak dana.
Znam da S20FE ima jači SoC, a kod A52s me privlači što je prosto noviji model pa očekujem dužu podršku i što dolazi u pakovanju 25W punjač.
Za telefon mi je bitno da radi dobro, odnosno da nema nekih bagovanja i zastajkivanja, dobar ekran i ok baterija. Igre ne igram nikada.
Kameru koristim samo glavnu i ne mogu da procenim ima li značajne razlike između ova dva modela u tom polju.
Poredim ova dva modela pod pretpostavkom da ih mogu naći po istoj ili vrlo sličnoj ceni.
Hvala.

S20 FE ima zagarantovanu softversku podršku od 3 godine. Dakle, još pune dvije godine i koji mjesec preko. Ostalo je gotovo sve neupredivo. S20 FE je flagship model dok je A52 budžetski mainstream, tek od ove godine da kažemo dobar izbor za dobijeno/uloženo.

Ne bih se ja tu minuta razmišljao pogotovu što ideš na SD verziju, ali ajde da sačekamo još koje mišljenje. :)

FE iskljucivo sa SD865 SoC-om. Sa druge strane, ako A52s bude bas dosta jeftiniji, onda mozes njega. Za FE ce ti biti potreban punjac i kabl, ako hoces 25W punjenje, pa stavi i to u racunicu. Sto se tice kvaliteta fotografija, FE ima dosta bolje LL i HDR fotografije od obicnog A52, e sad A52s ce imati SD778 koji ima triple ISP kao SD888 (ako se dobro secam), tako da ce sigurno imati bolje fotografije od obicnog A52, a da li ce biti u rangu FE, ne znam...

Ако новац није у питању S20FE, није то никаква дилема

Nazad
Vrh Dno