Šta je novo?

Samsung S 500

mambo

Čuven
Učlanjen(a)
20.05.2002
Poena
619
Kupih lepsoj polovini doticni i sad me zanima dali moze da se jednom za stalno iskljuci onaj T2 ili kako se vec zove "predvidljivi unos teksta", stalno kada kuca poruke mora to da iskljucuje...Nigde nisam nasao to gde se gasi...

2. Skinuo sam joj onaj software sa samsungovog sajta ..E sad primetio sam da stjupidni samsung za melodije ima neku bezveze extenziju tima mmf....mene zanima dali mogu na neki nacin da prebacim midi fajlove (kojih imam gomilu) u doticni mmf kako bih mogao da joj aploudujem na mob.....dali postoji neki software koji to radi...posto ovaj zvanicni to ne moze..

hvala unapred... :wave:

1. Ne moze. Kratko i jasno.
2. Samung cita i midi fajlove, a taj "stjupidni" mmf ti nudi najbolji moguci kvalitet melodije(naravno tu ne racunam .wav :p ) pa ti savetujem da potrazis preko neta mmf ima ih dosta.

mambo je napisao(la):
Kupih lepsoj polovini doticni i sad me zanima dali moze da se jednom za stalno iskljuci onaj T2 ili kako se vec zove "predvidljivi unos teksta", stalno kada kuca poruke mora to da iskljucuje...Nigde nisam nasao to gde se gasi.
E zbog ovakvih stupidnih stvari je nokia i dalje zakon iako tvrdoglavo odbija da u svoje telefone(vecinu telefona) ugradi bolje(65000 boja) displeje.

Vrh Dno